Logitech Gaming Software doğru çalışmıyor

Sorun tam olarak şu; çoğu kişi LGS üzerinden aynı sorunu yaşamış. Buradan bulmuştum çözümü. 😃

Bende de Arma 3'te hava aracı kullanırken aynı sorun oluyordu. Hem FPS düşüyordu hem de ses bozuluyordu. Bir süre sistemden sandım sonra bu programdan olduğunu anladım. O zamandan beri kullanmıyorum.
Bir ara düzelmiştir umuduyla yüklemiştim ama değişen bir şey yoktu.

Konuya dönecek olursak destek listesinde G103 var ama sizin klavye G105 sanırım.

Bende de Arma 3'te hava aracı kullanırken aynı sorun oluyordu. Hem FPS düşüyordu hem de ses bozuluyordu. Bir süre sistemden sandım sonra bu programdan olduğunu anladım. O zamandan beri kullanmıyorum.
Bir ara düzelmiştir umuduyla yüklemiştim ama değişen bir şey yoktu.

Konuya dönecek olursak destek listesinde G103 var ama sizin klavye G105 sanırım.
G103 klavyem de var ama yıllardır eski depo olarak kullandığım evde tozlar içinde duruyor, üstüne bazı tuşları bozuk mesela Windows tuşunu kilitleme tuşu var bozuk kapatamıyorum onu bazen ise ALT tuşuna basarak kapattırıyor kendini saçma bir şey yani baya garip bir şekilde bozuldu, o yüzden kullanamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı