Logitech Gaming Software doğru çalışmıyor

Malekith

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aşağıdaki videoyu izleyin, videoda gördüğünüz üzere m1- M.2-M3 tuşlarına tıkladığımda klavye profilinin değişmesi gerekiyor ama değişmiyor, Logitech Gaming software üzerinden tıklarsam değişiyor sadece ve ayrıca G1-G6 butonlarımda çalışmıyor yine gördüğünüz üzere M1 profilinin G1 tuşunda A harfini atadım yani g1'e basınca A tuşuna basması gerekiyor ama olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video kalitesi için üzgünüm telefonumun kamerası bozuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu program gerçekten problemli, ben uzun zamandır kullanmıyorum. Özellikle kulaklıklarda çok fazla ses sorununa neden oluyor. Logitech G HUB biraz daha iyi gibi, onu deneyebilirsin.
G Hub yeni Logitech ürünleri için, bende G105 ve G300S var bunları desteklemiyor, ayrıca sanırım sorun yazılımsal. Sistemim baya eski olduğu için orijinal Windows ürünlerini kullanamıyorum ve modlu Windows kullanmak zorundayım, başka bir Windows yükleyip onda denedim gayet normal bir şekilde çalışıyor program ama kullandığım modlu Windows'ta sorun çıkartıyor, modlu Windows'un yapımcısı ile konuşacağım daha önce de AMD Catalyst programında sorun yaşıyordu ancak yeni sürümünde onu fixlemişti, bu sorunu da kendisine bildireceğim bunu da fixler sanırım nasıl fixlediğini söylerse bu konuya aynı sorunu yaşayan olursa diye fixleme yolunu söylerim. Muhtemelen daha fazla performans için kaldırdığı bir bileşen veya kayıt defteri ayarları buna neden oldu.

Ben de dün yükledim G HUB'ı G533 ile memnunum şu an. Hangi ürünleri desteklediğini bilmiyorum ama diğer sistemde G810 ve G930 var umarım onları destekliyordur :) Tanıtımında G910 var G8102u da destekliyordur sanırım.

Ben de dün yükledim G HUB'ı G533 ile memnunum şu an. Hangi ürünleri desteklediğini bilmiyorum ama diğer sistemde G810 ve G930 var umarım onları destekliyordur :)
Sanırım onları da destekliyordur yeni ürün galiba onlar.

Düzenleme: G810 destekleniyormuş, G930 diye bir şey göremedim ama G933 yazıyor aynı ürünün farklı varyasyonu gibi bir şey mi bilmiyorum. Şurada yazıyor.

Logitech Gaming Software bende çok saçma hataya sebep oluyordu. Altta program açık iken GTA'da 1 yıldız arandığımda FPS 15-20 oluyordu. Ancak 2-3-4-5 yıldızda normale dönüyordu. Programı kapatınca sorun düzeldi. Ondan sonra da komple kaldırdım programı, G-Hub kurdum, o daha başarılı geldi bana.

Logitech Gaming Software bende çok saçma hataya sebep oluyordu. Altta program açık iken GTA'da 1 yıldız arandığımda FPS 15-20 oluyordu. Ancak 2-3-4-5 yıldızda normale dönüyordu. Programı kapatınca sorun düzeldi. Ondan sonra da komple kaldırdım programı, G-Hub kurdum, o daha başarılı geldi bana.
Oda garip problemmiş, acaba içerisinde kaç yıldız olduğunu görüp klavyeye ona göre efekt vermeyi sağlayan bir eklenti mi var diyeceğim saçma olacak. :D

Sanırım onları da destekliyordur yeni ürün galiba onlar.

Düzenleme: G810 destekleniyormuş, G930 diye bir şey göremedim ama G933 yazıyor aynı ürünün farklı varyasyonu gibi bir şey mi bilmiyorum. Şurada yazıyor.
Hayır. G930 Logitech'in ilk kablosuz oyuncu kulaklığı. Eski bir model zaten, ben de listeye yeni bakmıştım. G933'ün eski versiyonu. Neyse 7.1 için Windows Sonic var iyi ki.

Oda garip problemmiş, acaba içerisinde kaç yıldız olduğunu görüp klavyeye ona göre efekt vermeyi sağlayan bir eklenti mi var diyeceğim saçma olacak. :D
Sorun tam olarak şu; çoğu kişi LGS üzerinden aynı sorunu yaşamış. Buradan bulmuştum çözümü. 😃

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı