Logitech Gaming Software Hiçbir Cihaz Algılanmadı Sorunu

suaFMee

Hectopat
Daha fazla  
Bugün yeni aldığım Logitech G300S için Logitech'in resmi sitesinin G300S bölümünden Logitech Gaming Software yazılımını bilgisayarımın işletim sistemine uygun bir şekilde indirdim ve yükledim(Windows 7 Ultimate 64 Bit). Fakat kurulumu yapıp bilgisayarı yeni açtığımda programda resimde görüldüğü gibi "Hiçbir cihaz algılanmadı" sorununu aldım(resim1).

resim1.png

Tabi ki ilk işim Logitech'in sitesi ve forumlarda çözüm aramak oldu. Bulduğum çözümlerden birinde Aygıt Yöneticisi'nden HID Uyumlu Aygıta sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştirmeyi denedim fakat bu sefer de "Windows, aygıtınızın sürücü yazılımını buldu, ancak yüklemeye çalışırken bir hata oluştu." hatasını aldım(resim 2).

resim2.png

Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce forumda paylaşılmıştı sanırım... Ayarlardan cihazlara giriyorsun orda sağ tarafta aygıt yöneticisi var ona girin ordan fare ve diğer işaret aygıtlarına girin iki tane seçenek var biri touchpad diğerine sağ tıklayıp sürücüyü güncelle diyin bilgisayarımı tara diyin. yüklü olan klasorden logitech gaming software reye girip driver klasörünü seçin taratın bitti.eğer güncellemeyi buldu ama yüklenemedi diyorsa çözümünü bende bilmiyorum .

ekstra olarak birkaç oyunda makrolarım çalışmıyor sanırım uygulamada hata var yeni sürüm hatası sanrım eski sürümü de yükleyebilirsin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı