Uygulamanın her yerini kurcaladım oyun algılama diye bir şey bulamadım. Önceden Windows 10 kullanırken bir sıkıntı yoktu. Şimdi Windows 7 kullanıyorum. Işletim sisteminden oluyor desem Windows 7 de kullananlar da varmış videoda izledim gördüm.Gaming software de otomatik oyun algılama özelliğinin açık olması gerekiyor. Aynı mouse kullanıyorum.
Sadece ev ve yanındaki mouse resmi olanlardan var. Ondan sonraki kurt resmine kadar olanlardan yok.
Bahsettiğim kısım o ev bölmesinde olmalı. Diğer kısımlar o ayarı aktif ettikten sonra geliyor diye biliyorum.Sadece ev ve yanındaki mouse resmi olanlardan var. Ondan sonraki kurt resmine kadar olanlardan yok.
Bahsettiğim kısım o ev bölmesinde olmalı. Diğer kısımlar o ayarı aktif ettikten sonra geliyor diye biliyorum.
Benim menüm bu şekilde.Bahsettiğim kısım o ev bölmesinde olmalı. Diğer kısımlar o ayarı aktif ettikten sonra geliyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.