Logitech garanti memnuyeti

Mutlu Arıcık

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Arcadia Bay
Arkadaşlar kardeşimin kullandığı G103 klavye bozuldu Logitech'de G213 klavye gönderdi fakat gönderdikleri klavye UK, TR değil. Şu an mail attım biz bunu kullanamayız diye. Logitech F710 Gamepad ile değiştirmelerini talep ettim. Sizce Gamepad'i verirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kardeşimin kullandığı G103 klavye bozuldu Logitech'de G213 klavye gönderdi fakat gönderdikleri klavye UK, TR değil. Şu an mail attım biz bunu kullanamayız diye. Logitech F710 Gamepad ile değiştirmelerini talep ettim. Sizce Gamepad'i verirler mi?
50 TL'lik klavyeden 300 TL'lik ürün bence vermezler. Ama şansınızı deneyin.

Bencede vermezler fakat yine de bu konuyu onlara sormalısın.

Logitech kadar kaliteli iyi bir marka görmedim. Kulaklığımda kullanıma bağlı bir hasar verdim. Garanti yolladım sıfırını yolladılar. Ayrıca çoğu ürününüz Logitech ise bir ekipmanınız bozulduğunda mail atarsanız sıfırını yolluyorlar.
Deme yaa :( Bende Logitech G103 vardı bozulmuştu çöpe mi ne attık :( Elimde tıklama sorunlu G300S var onu diyeyim bari.

Bence vermezler.
Vermezlerse UK klavyeyi TR klavyeye çevirebilirsiniz.
Bunun için yapmanız gerekenler şunlar:

İlk önce bunun gibi bir Türkçe Q klavye sticker paketi alıyorsunuz. (Size hangisi uygunsa internetten araştırabilirsiniz "türkçe klavye sticker" gibi bir aramayla ulaşabilirsiniz)
Ardından UK klavyenize Sticker'ı yapıştırıp TR klavye gibi gözükmesini sağlıyorsunuz.
Sonra Windowstan klavye dilini Türkçe olarak ayarlayacaksınız. (Eğer bilmiyorsanız buradan Microsoft'un sitesi aracılığıyla öğrenebilirsiniz.)
Sonuç olarak klavyeniz artık Türkçe. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar bana bu sabah G213 ulaştı. Ama gelen klavye UK di. Bende TR olanı ile değiştirmek istediğimi söylediğim mail attım. TR olanı stoklarında yokmuş o zaman yerine Logitech F710 ile değiştirmek istediğimi söyledim. Birde yeni gelen klavyenin garantisi sıfırdan mı başlıyor? Arkadaşlar bir de G213 klavye 49 dolar iken F710 Gamepad 47 dolar. İnşallah değiştirirler.
Bence vermezler.
Vermezlerse UK klavyeyi TR klavyeye çevirebilirsiniz.
Bunun için yapmanız gerekenler şunlar:

İlk önce bunun gibi bir Türkçe Q klavye sticker paketi alıyorsunuz. (Size hangisi uygunsa internetten araştırabilirsiniz "türkçe klavye sticker" gibi bir aramayla ulaşabilirsiniz)
Ardından UK klavyenize Sticker'ı yapıştırıp TR klavye gibi gözükmesini sağlıyorsunuz.
Sonra Windowstan klavye dilini Türkçe olarak ayarlayacaksınız. (Eğer bilmiyorsanız buradan Microsoft'un sitesi aracılığıyla öğrenebilirsiniz.)
Sonuç olarak klavyeniz artık Türkçe. Hayırlı olsun.

Malesef klavye RGB olduğu için böyle bir şey yaparsam renklerini kullanamam. Eğer göndermeyi ret ederlerse bende satarım. Sıfır fiyatından biraz daha uyguna.

Malesef klavye RGB olduğu için böyle bir şey yaparsam renklerini kullanamam. Eğer göndermeyi ret ederlerse bende satarım. Sıfır fiyatından biraz daha uyguna.
Bu uygulamanın tek kötü yanı RGB'den feragat etmek. Tabi siz bilirsiniz RGB önemli diyorsanız satmak da mantıklı.
En sevdiğiniz ve işinize yarayan cevabı "En iyi cevap" olarak seçmeyi unutmayın, umarım bir neticeye ulaşırsınız. İyi Sosyaller.

Kardeşim Laptop kullandığı için klavye önemli değil Laptop klavyesini kullanıyor şuan. Bana kalsa ben UK kullanırdım ama kardeşimin gönlü olsun. Eğer F710 Gamepad ile değiştirmeyi kabul ederlerse kardeşime yeni G213 alacağım. Ret ederlerse de satıp yeni G213 alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı