Rehber Logitech Garanti ve Ürün Değişimi İşlemleri

Türkiye'deki garantiye gönderin bir.

Ben bunlara yazdığımda garantisi vardı hocam şu an yok, ben eskisi gibi gönderim olur sorun olmaz diye boş veriyordum hep sonra faturaya bakınca garantinin az olduğunu görünce yazdım, garanti bitsede sorun yok bize yazdınız garantili sayacağız dedi ondan yana problem yokta bu olaya nasıl bir işlem yapacaklar o merak konusu.

Corsair Vengeance RAM'lerim bozulmuştu 4-5 ay önce, adamlara dedim gümrükte problem yaşamayalım Avrupa'ya ablamlara yollayın gelirken getirirler demiştim, Tayvan'dan Fransa'ya yolladılar RAM'leri onlarda gelirken bana getirmişti.

@djoguzhan55 garanti hizmeti olduğunu belirtmelerini iste. Yani değişim olduğunu yazsınlar evrakta.@denizbaranseker0 haftasonu olduğu için olabilir.
Merhaba tekrar bu ayın başlarında yazmıştım. Ayrıca garantimin son günü yazdığım için belki onun için de olmuş olmayabilir maalesef.

Merhaba tekrar bu ayın başlarında yazmıştım. Ayrıca garantimin son günü yazdığım için belki onun için de olmuş olmayabilir maalesef.

Hocam ürünü değişecekler, değişim ürünü yollayacaklar yani ondan yana problem yokta, bizim derdimiz Türkiye gümrüğüne ürün gelse sıfır TL değişim faturalı diye kalır mı gerimi gider ne olur onun akıbeti, ürünün değişiminin onayını aldım çoktan problem yok yani.

Merhabalar hocam. Rehber için çok teşekkürler. Yeni klavye gönderiyorlar.

Hocam peşinden gitmeye karar verdim. Klavyemin yenisi gönderiliyor.

Merhaba hocam. Rehber için çok teşekkürler. Yeni klavye gönderiyorlar.

Hocam peşinden gitmeye karar verdim. Klavyemin yenisi gönderiliyor.

Türkiye adresinizemi yolluyorlar diğer klavyeniz gümrüktemi kalıp geri gitmişti ne olmuştu olayı unuttum ben

Türkiye adresinizemi yolluyorlar diğer klavyeniz gümrüktemi kalıp geri gitmişti ne olmuştu olayı unuttum ben
Yok hocam karıştırdınız sanırım. Ben klavyemi göndermedim. Önceki görüştüğüm temsilci mesaj atana kadar garanti sürem geçmişti. Bende farklı bir temsilciye mağduriyetimi bildirdim. Bu şekilde yeni bir klavye gönderiyorlar. US dizine sahip ama sorun olmaz benim için. Türkiye adresine yolluyorlar evet.

Anladım hocam hayırlı olsun, birkaç güne gelir o AliExpress Temu kargoları gibi aylar günler sürmez, geldiğinde beni alıntılayıp haberdar eder misiniz benim ticket 1 aydır açık Türkiye dışı adres verdiğim için onay bekliyoruz Avrupa adresine yollayabilimeleri için, Türkiye adresinize şu an kabul edin hemen yollayayım diyor bana eğer sizinki sorunsuz uğraştırmadan geçerse bende Türkiye adresine isterim.

Tabii ki hocam.

Hocam ben size onaylandı dedikten sonra benden sorunu gösteren bir video vs. istediler. Onları gönderdim bekliyorum.

Son düzenleme:
Tabii ki hocam.

Hocam ben size onaylandı dedikten sonra benden sorunu gösteren bir video vs. istediler. Onları gönderdim bekliyorum.

Tamamdır hocam, ben videoyu filan çektim o adımları geçtikte Avrupa'ya ürün isteme adımında takıldık, Türkiye'ye gönderelim diyorlar hala diyorum sorun yaşamıyor musunuz, o konuda net bilgimiz yok diyor la ilahe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…