Rehber Logitech Garanti ve Ürün Değişimi İşlemleri

Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum ama vatandan aldığım G903 lightspeed fareum için Logitech müşteri hizmetleriyle konuşmaya başladım sizin dediğiniz gibi onlar sadece satışı yapıyor garanti sağlamıyor gibi bir cümle mi kurmalıyım?

Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum ama vatandan aldığım G903 lightspeed fareum için Logitech müşteri hizmetleriyle konuşmaya başladım sizin dediğiniz gibi onlar sadece satışı yapıyor garanti sağlamıyor gibi bir cümle mi kurmalıyım?

Diyebilirsiniz yoksa aldığınız yere götürün diyorlar.

Hocam rehberiniz için teşekkürler G903LIGHtspeedimin yenisinin geleceğinin haberini aldım.

SMS gelmedi mi? SMS ile gelen belgeyi doldurup göndermen gerekiyordu.

Hocam selamlar bugün gümrüğe takıldı diye arandım fakat bana gelen SMS'de bir form yok. Gümrükten de aradıklarında sana mail göndereceğiz onu doldurman gerek dediler bende mailimi tekrardan kendilerine ilettim. Hala bir mail göndermediler.

Son düzenleme:
Hocam rehberiniz için teşekkürler G903LIGHtspeedimin yenisinin geleceğinin haberini aldım.

Hocam selamlar bugün gümrüğe takıldı diye arandım fakat bana gelen SMS'de bir form yok. Gümrükten de aradıklarında sana mail göndereceğiz onu doldurman gerek dediler bende mailimi tekrardan kendilerine ilettim. Hala bir mail göndermediler.
Hocam sizinki kalmıyor otomotik geçiyor

Hocam sizinki kalmıyor otomotik geçiyor.

Hocam arandığımda ismimin yanlış yazıldığını söylediler. Mailimi verdim. Hala mail göndermediler. Gümrükte gözüküyor sabahtan beri, planlanan teslim tarihi yarındı belirsiz olarak değişmiş. Ne önerirsiniz?

Hocam arandığımda ismimin yanlış yazıldığını söylediler. Mailimi verdim. Hala mail göndermediler. Gümrükte gözüküyor sabahtan beri, planlanan teslim tarihi yarındı belirsiz olarak değişmiş. Ne önerirsiniz?
Hocam merak etmeyin ürün yarın çıkar yüksek ihtimalle

Ürün bedeli yüksek olarak çıktıysa ya da belirlendiyse vay halinize.

Hocam nasıl olabilir sonuçta Türkiye faturalı cihazımın garanti yoluyla yenisiyle değişimi olacak.
Türkiye de vergileri ödenip alınmış bir cihazın değişiminde ürün bedeli çıkabilir mi?

Konuyu bir daha hortlatıyorum ama
Sahibinden'de bir arkadaştan kapalı kutu G435 aldım MediaMarkt'tan alınmış onun ürünü bozulmuş garanti ona yenisini göndermiş.
Bende PDF olarak faturası var 2 ay garantisi kalmış ben memnundum ama ara ara takılma ve kopma yaşıyorum bunu MediaMarkt'a mı göndermem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı