Çözüldü Logitech H150 vs Trust GXT 10 ve Mouse Önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MetehanKlc

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Konu başlığında belirttiğim gibi, Logitech H150 ile Trust GXT10 kulaklıkları arasında kararsız kaldım. Benim kafam biraz büyükçe. :D Bu yüzden kulaklarıma uymama korkusu var bu H150'de. GXT10'in ise kalitesi nasıldır onu bilemiyorum. Ama bu iki kulaklıktan en iyi mikrofonu olanını alacağım. Çünkü oyun kanalımda kullanaccağım. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz, başka öneriniz var ise linkini atar mısınız? Sınırım 60-65 lira. Mouse konusunda ise üst sınırım 70-75 Lira (Maksimum). Önerilerinizi internet üzerinden değil, Bimeks , Vatan gibi mağazalı yerlerden öneriniz. (İnternet üzerinden alışveriş yapmayacağım. )

Ürün linklerini atmamışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce rastlamamıştım, bir araştırayım nasılmış. :) Bir de makro bunda bulunuyor değil mi?
Kullandığım ve çok memnun olduğum mouse A4 TECH XL750BH 3600 DPI 7 Tuşlu Kablolu Optik Mouse Mouse
NOT: Burada 59 tl diyor fakat mağzaya gittiğinizde 71 tl olacaktır.
Şunu buldum. Bu sanki daha iyi gibi? (Ankara'da oturuyorum.)

Sınırımı zorlamaya karar verdim. Bu ikisi sanırım fiyat aralıklarındaki en iyiler. Hangisi? Nedeni ile beraber.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı