Trust GXT 340 vs Gamecom 388

Kargo fiyatını bilmiyorum fakat 20-30 lira civarında tutar. Müşteri hizmetlerine başvurarak bu ücreti iptal ettirebilirsin, seçim sana kalmış.
 
Çalışması için 7.1 ses kartı zorunluluğu yok zaten.
 
@Asım Demir Şu kargo iptal olayını artık yazmasanız yöneticiler olarak. Kargo ücreti 20-30 dolardı bu kadar düşük olması için DH üzerinden toplanıp Amazon'a yalvardık. Daha önce bazı siteler vardı Türkler yine orası suistimal etti bir daha da Türkiye'ye ürün göndermediler. Amazon'da yakında kargoyu keser herkes böyle yaparsa 15 TL bir kargo ücreti var çok değil. Düzeltme bu üründe kargo 9 dolar. Kontrol ettim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Free Shipping olan bir ürünü sen 9 dolar kargo ücreti vererek almak istiyorsan alabilirsin. @Sociologist
 
O "free shipping" ibaresi sadece USA için geçerli. Türkiye'ye birçok ürün gelmiyordu binlerce mail attık çoğu ürün artık geliyor. Kargo 30 dolardı en ufak mousede bile şu an 9-15 dolar. Yani "free shipping" ibaresi sadece USA için geçerli bu birçok yerde belirtiliyor yüksek bir alışveriş yaparsanız belki biraz indirim istersiniz ama sürekli olarak suistimal etmek yanlış.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı