En dusuk fiyat ne olur 1200 yaparmi cidden1200 yapar
Logitech Siyah Hoparlör Az Kullanılmış Online Satın AlEn dusuk fiyat ne olur 1200 yaparmi cidden
Sız de bu fiyatlara dolap üzerinden satabilirsiniz 800-1200 arası bir fiyata gider
Hocam bilgisiyarcıya goturdum ekran karti yanmis,anakart yanmis, ram yanmis 450 tly yaparmis hocam 800 e koyayimmi sahibinden ve letgoya koydum.Logitech Siyah Hoparlör Az Kullanılmış Online Satın Al
Sız de bu fiyatlara dolap üzerinden satabilirsiniz 800-1200 arası bir fiyata gider
Bilgisayarınızın nesi vardı bu arada
800 iyi ama dolap a koyarsanız daha çabuk satılırHocam bilgisiyarcıya goturdum ekran karti yanmis,anakart yanmis, ram yanmis 450 tly yaparmis hocam 800 e koyayimmi sahibinden ve letgoya koydum.
Hocam bu ekran kartı anakart ve ram yansa o kadar az ücret isteyemez bilgisayarcı sizi kandırıyor olabilir laptop yada PC özelliklerini yada modelini yazarsanız yardımcı olurumHocam bilgisiyarcıya goturdum ekran karti yanmis,anakart yanmis, ram yanmis 450 tly yaparmis hocam 800 e koyayimmi sahibinden ve letgoya koydum.
Hocam dolapa 890 a koydum 800 u benim oluyo. Baska bilgisiyarciya daha goturdum oda ayni seyi soyledi sanırım parçaları alıp dizcek 2. Elden islemcim:İntel Core i3 550800 iyi ama dolap a koyarsanız daha çabuk satılır
Hocam bu ekran kartı anakart ve ram yansa o kadar az ücret isteyemez bilgisayarcı sizi kandırıyor olabilir laptop yada PC özelliklerini yada modelini yazarsanız yardımcı olurum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.