O konuya zaten baktım. Cevap veren kişi sadece iş klavyesi olduğunu ve basamazsın dediğini söylemiş fakat kendisinin kullanıp deneyimlediğini düşünmediğim için konuyu açtım. Belki kullanan birisi bilgi verebilir.Logitech K120 anti-ghosting özelliği var mı?
Merhabalar, iki hafta önce " klavye klavyedir canım " diyerek bulduğum ucuz bir klavyeyi satın aldım fakat oyunlarda sıkıntı yaşadım. W + Shift+ space tuşlarına aynı anda basamıyorum ve bu da oyunlarda sorun yaşatıyor. Logitech K120 adlı klavyede bu sorunu yaşar mıyım?www.technopat.net
Teşekkür ederim hocam.Şu an denedim basabiliyorum. RDR 2 ve tarayıcıda denedim hiç bir sıkıntı yok
Merhaba sipariş verdik ama biri yorumda sadece 2 tuş yazmış Sizin model Logitech k120 değilmiŞu an denedim basabiliyorum. RDR 2 ve tarayıcıda denedim hiç bir sıkıntı yok
W shift ve boşluk çalışıyor mu aynı anda öğrenebildiniz mi?Merhaba sipariş verdik ama biri yorumda sadece 2 tuş yazmış Sizin model Logitech k120 değilmi
Battlefilied gibi oyunlarda W - Shift - Boşluk ile atlama yapamıyormuyuz yada W-Shift-2 tuşuyla koşarken silah değiştirme
No. The K120 is a basic $15 keyboard. It types letters and that's it. No special features
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.