Logitech K380 vs Samsung Smart Keyboard Trio 500

Retrover77

Centipat
Merhaba arkadaşlar, şu sıralar klavye arayışındayım. Taşınabilir ve kablosuz olmasından dolayı iki klavye arasında kaldım. Şöyle ki zaten oyun oynamak için almıyorum. Genel kullanım amaçlı bir klavye arıyordum daha önceden de. Bu iki klavye arasında kaldım. Laptopumda kullanmak üzere alacağım. Uzun araştırmalar sonucu şu iki klavyeyi belirledim:
1) Samsung Trio500: Samsung Smart Keyboard Trio 500 Klavye
2) Logitech K380: Logitech K380 Klavye

Bu iki klavye arasındaki fark olarak gözüme çarpan bir konu ve takıldığım husus Logitech K380'de Bluetooth 3.0 sürümü bulunuyorken Samsung Trio500'de Bluetooth 5.0 sürümü bulunuyor. Bu ikisi arasındaki Bluetooth farkından kaynaklı Logitech klavyede yazı yazarken gecikme oluyor mu? Veya Samsung'un yazı yazma ve gecikme süresi nasıldır?

Bu ki klavyeden hangisini önerirsiniz? Bu iki klavye hakkında bilgisi olan ya da deneyimleyen varsa yardımcı olur musunuz? Fiyatları daha fazla artmadan almak istiyorum artık da. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük profil klavyeleri sevdiğimden basış hissi güzel benim için. Yuvarlak olması beni de düşündürmüştü ama kullanımda sorun yaratmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı