Asteri Femtopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Klavye almayı düşünüyorum ve AliExpress de bu klavyeyi gördüm bütçemin altında ve gayet şık duruyor farkı klavye önerilerinede açığım. Logitech K835TKL Wired Mechanical Keyboard Key Cap 84 Small Keys Esports Gaming Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2023
Klavye almayı düşünüyorum ve AliExpress de bu klavyeyi gördüm bütçemin altında ve gayet şık duruyor farkı klavye önerilerinede açığım. Logitech K835TKL Wired Mechanical Keyboard Key Cap 84 Small Keys Esports Gaming Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 28 Mart 2023 #2 Asteri dedi: Klavye almayı düşünüyorum ve AliExpress de bu klavyeyi gördüm bütçemin altında ve gayet şık duruyor farkı klavye önerilerinede açığım. Logitech K835TKL Wired Mechanical Keyboard Key Cap 84 Small Keys Esports Gaming Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Fiyatı çok uygun bence al. Tek sorun, tüm vergiler dahil diyor ama içimden bir ses kapıda gümrük vergisi alacaklar diyor (birkaç kez yaşamıştım daha önce). Muhtemelen almazlar yine de yazayım dedim.
Asteri dedi: Klavye almayı düşünüyorum ve AliExpress de bu klavyeyi gördüm bütçemin altında ve gayet şık duruyor farkı klavye önerilerinede açığım. Logitech K835TKL Wired Mechanical Keyboard Key Cap 84 Small Keys Esports Gaming Laptop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Fiyatı çok uygun bence al. Tek sorun, tüm vergiler dahil diyor ama içimden bir ses kapıda gümrük vergisi alacaklar diyor (birkaç kez yaşamıştım daha önce). Muhtemelen almazlar yine de yazayım dedim.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 28 Mart 2023 #3 Alınır.
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.348 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Mart 2023 #4 Klavyem olmasına rağmen kenarda dursun diye aldım. Belki sonradan custom falan yapılabiliyorsa öyle yaparım. Bu fiyata alınır.
Klavyem olmasına rağmen kenarda dursun diye aldım. Belki sonradan custom falan yapılabiliyorsa öyle yaparım. Bu fiyata alınır.
Asteri Femtopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #5 Aynı durumu bende bir kaç defa yaşadım ama bütçemi aşmayacağı için aldım teşekkür ederim