Logitech K835 için keycaps önerisi

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.417
Bütçe
200
Makaleler
17
Yer
İzmir
Selamlar arkadaşlar. Aliexpress'den Logitech K835 satın aldım. Siyah renk ve kırmızı switch. Türkiyeye geldi ama daha elime ulaşmadı. Hazır geliyorken bir de keycaps alayım dedim. Önereceğiniz güzel keycaps var mı? Aliexpress'de bunu buldum vergilerle toplam da 120TL'ye geliyor. Beyaz - Mor hoşuma gitti.

Klavye aydınlatmasız olduğu için şanslısın. Aydınlatmalı olunca kalitesiz olanlar ışık sızdırıyor çünkü. PBT malzeme ise eğer alabilirsin. ABS'den kaçınmanı öneririm. Linkini attığın model ışıklı klavyeler için. Sen beğendiğin bir baskılı PBT al yeterli.

Klavye aydınlatmasız olduğu için şanslısın. Aydınlatmalı olunca kalitesiz olanlar ışık sızdırıyor çünkü. PBT malzeme ise eğer alabilirsin. Abs'den kaçınmanı öneririm.

200₺'ye PBT bulmak pek mümkün değil bence. Genel çoğunluk abs maalesef.

Diğer konuda da yazmıştım hocam buraya taşıyayım. Arkadaşların da dediği gibi klavyede aydınlatma yok ve bu bütçedeki PBT keycapslerin hissiyatı neredeyse aynı ben bu ürünü satıcısından dolayı tercih ettim. Sizin attığınız satıcı yeni bir satıcı o yüzden benim içime sinmedi.

Klavye aydınlatmasız olduğu için şanslısın. Aydınlatmalı olunca kalitesiz olanlar ışık sızdırıyor çünkü. PBT malzeme ise eğer alabilirsin. ABS'den kaçınmanı öneririm. Linkini attığın model ışıklı klavyeler için. Sen beğendiğin bir baskılı PBT al yeterli.
200₺'ye PBT bulmak pek mümkün değil bence. Genel çoğunluk abs maalesef.
Diğer konuda da yazmıştım hocam buraya taşıyayım. Arkadaşların da dediği gibi klavyede aydınlatma yok ve bu bütçedeki PBT keycapslerin hissiyatı neredeyse aynı ben bu ürünü satıcısından dolayı tercih ettim. Sizin attığınız satıcı yeni bir satıcı o yüzden benim içime sinmedi.
ABS ile PBT arasında nasıl bir fark var? Aydınlatma olmadığı için düzgün durur keycaps ama kalitesini bilmiyorum.

ABS ile PBT arasında nasıl bir fark var? Aydınlatma olmadığı için düzgün durur keycaps ama kalitesini bilmiyorum.
PBT'ler daha dayanıklı oluyor ve dokusu ABS'lere göre daha güzel oluyor nasıl anlatabilirim bilemedim sanırım daha kadifemsi demek doğru olabilir.

PBT'ler daha dayanıklı oluyor ve dokusu ABS'lere göre daha güzel oluyor nasıl anlatabilirim bilemedim sanırım daha kadifemsi demek doğru olabilir.
Anladım hocam. O zaman attığımı almayayım öyle diyorsanız. PBT bakayım. Retro tarzlar hoşuma gitti. Siz gelince fotoğraf atar mısınız takıp?

Anladım hocam. O zaman attığımı almayayım öyle diyorsanız. PBT bakayım. Retro tarzlar hoşuma gitti.
Sizin tercihiniz tabii ama ben PBT tercih ettim. Tabii bu bütçelerde aldığımız PBT'ler nasıl olur ondan da pek emin değilim ama bütçe işi, sonuçta her şeyin daha pahalısı ve kalitelisi mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı