2 seneden beri kullanıyorum. Hep membrane klavyeler kullandığımdan daha sert tuşlara alışkındım ve ilk başta yanlışlıkla basma gbi sorunlarla karşılaşiıyordum.
He bir süre sonra geçti ve şu anda sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. Başka konuda sıkıntı çekeceğinizi düşünmem.
Ben zamanında 415₺'ye Lenovo K500 almıştım ve o zamanda bu paraya gerçekten çok iyiydi. Kailh red Switch'leri, bile desteği, tam boy olması, yazılım ve ışılandırma sunması vs. tam boy bir klavye ve açıkçası biraz hantal geliyor artık. Stok stabilizerleri falan gerçekten çok iyi bir klavyeydi hala öyle ama stablar paket düzeltmem gerek.
İncelememi de koyayım o zaman TR'de tek inceleme diyebileceğim bir incelemeydi. (detaysız videolar hariç!)
Herkese merhaba bugün sizlerle 1 aydan beri sorunsuz bir şekilde kullanmış olduğum ve fiyatı ve sunduğu özellikler bakımından alınabilirliği yüksek olan Red Switch'li klavye olan K500 ile karşınızdayım. Ürünü 29 Nisan'da Amazon'dan 415₺ vererek aldım ve 3 Mayıs'ta elime ulaştı. | Kutu Tasarımı...
En azından güzel bir TKL veya sıkışık tam boy bir klavyem olsaydı daha iyi olurdu dedirtiyor.
Baktığım üzere bu klavyede ttc red Switch'ler var. Güzel Switch'ler bu zamanda bu paraya gayet iyi, alttan ufak bir aydınlatması olsa güzel olurmuş ancak benim gözümde bu sadeliği vs çok hoş duran bir klavye.
Hotswap aşırı gerekli değil, abartıldığı kadar kullanışlı da olmuyor. Şu yönden olmuyor her zaman zaten Switch çıkarılmıyor ikide bir değiştirilmiyor klavye alacak birinin illede hotswap olsun diye koşturması mantıksız benim gözümde. Arızada falan şak diye çıkarılıp takılması güzel ama bende olmazsa olmaz bir özellik değil.
Emin olun yazılım yaparken klavyenin sesinden terapi alacaksınız.
Önceki konunuzda mod işlemlerini sormuştunuz günlük bir kullanıcı için gereksiz olsa da benim gibi bu işle ilgilenen kişilerin yapmak büyük zevk duyduğu ve hastalık derecesine gelen bir işlem. Örnek olarak sırf klavyemi modlayabilmek için garatisinin bitmesini bekledim sorun falan çıkmasın diye şimdi ise gönül rahatlığı ile açıp modlayıp boyayım kullanacağım inşallah.
Gk50 güzel klavye ama bulabileceğiniz GK50'lerde Kailh white Low profile Switch'ler olacağından gayet sesli olacaktır. (Mavi Switch gibi ama biraz daha tok ve hoş hali illa clicky kullanacaksam her ne kadar nefret etsem de kullanabileceğim tipte switchler. )