Logitech ls21 az ses veriyor

Xamazunga

Kilopat
Katılım
23 Aralık 2013
Mesajlar
838
Makaleler
1
Yer
Adana, Turkey
Bilgisayarıma bu ürünü yaklaşık 5 ay önce Teknosa'dan 70 TL'ye almıştım. Logitech ls21'i bilirsiniz 2 hoparlör, 1 bass. Dün az ses çıktığını farkettim. Bende telefona taktım, fakat yine ses az çıkıyordu. Artık bass daha şiddetsiz ve hoparlörler daha az ses veriyor. Ne yapabilirim?
 
Hocam haklısınız ama garanti belgesi gibi kağıtların hiçbirini bulamıyorum. İlk aldığımda çok iyi ses veriyordu. Zamanında Teknosa'da olan abi bana "20 TL daha verirsen sana bir fiş daha veririz. Eğer garanti kapsamında bir durum olursa yenisi ile değiştirirsin.", demişti.
Benim de yanımda o kadar para yoktu. Şu an benim yapabileceğim ne var?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı