Çözüldü Logitech M.280 fareyi havaya kaldırınca gecikme oluyor

• Konuyu başlatan Isari
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 952
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Isari

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Akademisyen
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim fareyi kullanıyorum. Bazen fare çok kenara gittiğinde havaya kaldırıp ortalıyorum mouse Pad'e. Ancak böyle olunca tekrar algılaması 1 saniye kadar sürüyor, bu süre zarfında imleci hareket ettiremiyorum. Başka bir farede böyle bir sorun yoktu. Bu fareyi de başka bilgisayarda kullanınca böyle bir sorun yoktu. Ne tavsiye edersiniz?

Çözüm
Arkadaşlar sorun mousepad'den kaynaklanıyormuş. Mousepadi kaldırdım, masada kullandım hiçbir sorun yok. Çok ilginç... Halbuki aynı mousepad (sıfır aldım, düz siyah ve kumaş) başka farelerde sorunsuz çalışıyor, sadece bu farede böyle yapıyor.
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim fareyi kullanıyorum. Bazen fare çok kenara gittiğinde havaya kaldırıp ortalıyorum mouse Pad'e. Ancak böyle olunca tekrar algılaması 1 saniye kadar sürüyor, bu süre zarfında imleci hareket ettiremiyorum. Başka bir farede böyle bir sorun yoktu. Bu fareyi de başka bilgisayarda kullanınca böyle bir sorun yoktu. Ne tavsiye edersiniz?
Hocam mousenin usbsini başka girişe takın veya yazılımı silip kurmayı deneyin.

Denedim. Sürücüsünü güncelledim, farklı alıcıyla denedim vs. devam ediyor.

Hocam driverı vardı sanırım onda ayarlarda atış hızını fulleyip veya en aza çekip dener misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-28 191237.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-28 191237.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı