Logitech M185 unifying alıcı desteği var mı?

Merhaba arkadaşlar, elimde M185 fare var. Kendi USB'si de var fakat çalışmıyor. Unifying desteği var mı? Bir de bu farede lazerde ışık yanıyor mu? Pil takınca çalıştığını anlayamadım.
Merhaba. Kılavuzunda farenin altında malum turuncu logo varsa unifying alıcılarla uyumludur deniyor. Cihazdaki optik ledi de insan gözü görmez deniyor. Yorumlarda unifying alıcı ile de çalışmadığını söyleyen olduğundan emin de olamıyorum, logitech mi yalancı yorumcular mı? Keşke yakınınızda unifying alıcısı olan biri olsa .

Şuradaki pdf'nin 21. sayfası:

Bende var hocam o alıcıdan ama görmedi programını yükledim olmadı. Farenin de içini açtım ölçü aletiyle içindeki voltaja baktım voltak var. Sonra kapattığımda tekrar pili taktım aç kapa tuşundan açtıktan sonra fark etti ki on a getirince lazerden kısa süreli bir kırmızı ışık yanıyor sönüyor. Kendi alıcısıda bilgisayara takınca ses geliyor ama mouse ile uyumlumu değil anlamadım.

O turuncu logo var mı farenin altında acaba? Galiba en önemli olay o. Yine de olmuyorsa ya logitech yanlış bilgi veriyor ya da fareler bozuk bizim haberimiz yok .

O turuncu logo var mı farenin altında acaba? Galiba en önemli olay o. Yine de olmuyorsa ya logitech yanlış bilgi veriyor ya da fareler bozuk bizim haberimiz yok .
O turuncu logo yok malesefki hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…