ultrat Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Logitech M220 kullanıyorum ve sağ tık basmak için bayağı sert bastırmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa yeni mouse almam mı lazım?
Logitech M220 kullanıyorum ve sağ tık basmak için bayağı sert bastırmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa yeni mouse almam mı lazım?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.911 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Şubat 2023 #2 Önce biraz içine sertçe üfle. Bir şeyler sıkışmış olabilir. Baktın düzelme yok, yenisini al geç. Bu Logitech'ten çektiğimiz şaka gibi ama garanti varsa sitesi üzerinden iletişime geçmeni de tavsiye ederim. Sıfır yollayabilirler. Artı 0 Eksi
Önce biraz içine sertçe üfle. Bir şeyler sıkışmış olabilir. Baktın düzelme yok, yenisini al geç. Bu Logitech'ten çektiğimiz şaka gibi ama garanti varsa sitesi üzerinden iletişime geçmeni de tavsiye ederim. Sıfır yollayabilirler.
KS KS ultrat Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 Üfledim çözülmedi, yenisi alırım artık yapcak bişey yok, biraz eski belki ondan olabilir. Artı 0 Eksi