mertyegin14
Kilopat
Daha fazla
Elimde Logitech M650L mouse var ve tekeri bozuldu. Bu yüzden garantiye vermek istedim ancak Logitech yurtiçinde destek sağlamıyormuş anlaşılan. Hatta Live Chat'te Türkçe bilen dahi yok, sizle dandik bir çeviriyle konuşuyorlar.
İlk başta ürün videosu istediler, gönderdim. Üst birime aktarıp mail yoluyla döneceğiz dediler, 1 hafta geçti ve dönmediler. Tekrar chate yazdım, bu sefer faturamı istediler ve ardından Amazon'dan aldığım ürünün faturasını gönderdim. Faturayı kabul etmediler. Bunun üzerine tekrar chate yazdım ve Tüketici Hakem Heyetine şikâyet edeceğimi söyledim, bunun sonucunda faturayı kabul ettiler ancak size 48 ila 72 saat içinde döneceğiz demelerine rağmen 10 gün geçti dönmediler. Tekrar kendilerine yazdım ve bu sefer ürünü yurtdışından göndermek için adres istediler. Ancak, şu notu düşmüşler:
Ek olarak, Türkiye'ye gönderilen yedek ürünlerin gümrükleme gerekliliklerine tabi olduğunu unutmayınız:
Logitech ürünlerini her zaman severdim ancak kendisinden soğutmaya başladı.
Bu garanti sürecini başka yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor?
İlk başta ürün videosu istediler, gönderdim. Üst birime aktarıp mail yoluyla döneceğiz dediler, 1 hafta geçti ve dönmediler. Tekrar chate yazdım, bu sefer faturamı istediler ve ardından Amazon'dan aldığım ürünün faturasını gönderdim. Faturayı kabul etmediler. Bunun üzerine tekrar chate yazdım ve Tüketici Hakem Heyetine şikâyet edeceğimi söyledim, bunun sonucunda faturayı kabul ettiler ancak size 48 ila 72 saat içinde döneceğiz demelerine rağmen 10 gün geçti dönmediler. Tekrar kendilerine yazdım ve bu sefer ürünü yurtdışından göndermek için adres istediler. Ancak, şu notu düşmüşler:
Ek olarak, Türkiye'ye gönderilen yedek ürünlerin gümrükleme gerekliliklerine tabi olduğunu unutmayınız:
- Gümrükleme işlemleri için noter onaylı bir vekaletname (POA) gerekecektir. UPS'ten, POA'yı nasıl temin edeceğiniz ve göndereceğinize dair talimatlar ve rehberlik içeren bir bağlantı içeren bir e-posta alacaksınız.
- Türk gümrük makamları tarafından uygulanan gümrük vergileri, harçlar veya ilgili ücretlerin yerel düzenlemelerle belirlendiğini ve alıcı tarafından karşılanması gerektiğini bilgilerinize sunarız.
Logitech ürünlerini her zaman severdim ancak kendisinden soğutmaya başladı.
Bu garanti sürecini başka yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor?