Logitech MK235 Geç Tepkime

Mrslan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Logitech MK235 klavye + mouse setim var. Set sorunsuz çalışıyor fakat bazı durumlarda geç tepkime veriyor. Örneği; tarayıcıda yeni bir sekme açıp arama yapacağım kelimeyi veya site adresini yazdığımda, 1 sn sonra yazıyor. Veya tarayıcılar arası geçişlerden sonra yada ağır programlar içerisinde çalışırken, mouse tekleyerek ilerliyor.

İnternette araştırdım fakat verimli bir sonuç bulamadım. Daha önce bu sorunu yaşamış veya bilgi sahibi kişilerden acil yardım bekliyorum.

Not: Pilleri değiştirdim, kablosuz aparatını birden fazla usb girişinde denedim, sonuç aynı.

PC'de sorun olmadığına eminsen resmi siteden uygulama indirip bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirsin. Büyük ihtimalle işe yaramaz ama denemek lazım :)

Bu linkten setin driverını kurmayı dene bir bakalım. Eğer uygulamanın içinde refresh rate varsa onu da en yüksek ayara getirmeyi dene.

Her ikisini de indirip kurdum ve ayarlarını kontrol ettim, belirtmeyi unutmuşum. Fakat sorun halâ devam ediyor.

PC'de sorun olmadığına eminsen resmi siteden uygulama indirip bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirsin. Büyük ihtimalle işe yaramaz ama denemek lazım :)

PC henüz yeni, tabi bu sorun olmadığı anlamına gelmez ama her hangi bir sorun da yok, güncelleştirmeler güncel.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı