Logitech mouse içinden garanti belgesi çıkmadı

areZ

Decapat
Katılım
29 Aralık 2020
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3 hafta önce MediaMarkt'tan Logitech G203 Lightsync mouse almıştım kutudan çıktığı gibi ledinin bir köşesi bozuk çıktı. Ailem kutusunu da faturasını da çöpe atmış ilk açtığımda kutunun içini dışını inceledim ama kullanım kılavuzu dışında bir belge çıkmadı onun arasına baktım belki vardır diye arasında dahi yoktu garanti belgesi ve fatura olmadan nasıl garanti dahilinde servisine gönderebilirim.

Satın aldığım mağazaya ulaşsam bana fatura ya da garanti belgesi verme gibi bir durumları var mı?
 
Ürün değişimi veya iade konularında kutuyu ve tüm kutu içeriğini tekrar satışa çıkarılabilecek şekilde muhafaza ederek saklamanız önemli. Ama ürün faturası teknik servise tamir için göndermeniz gerken durumlarda yeterli diye biliyorum.

Sizin ve ailenizin aklında da bulunsun. En azından 3 5 ay yeni alınan bir ürünün hiç bir şeyini atmayın. Sonra paranıza yazık olur aksi bir durumda.

Aldığınız ürünü de ürünün kendi sitesine faturanızla ve ürün seri numarasıyla kaydettirin. O da hayat kurtarıyor bazı durumlarda.
 
Aldığın yere gidip adını, telefon numaranı söyleyip, ürünün barkodunu gösterme şansın olsaydı sana yeni fatura çıkarırlardı. Ancak kutusunu atmamanız gerekiyordu. Ürünlerin kutularını bu kadar çabuk bir şekilde atmak çok büyük bir hata. Şu an oradan aldığını kanıtlamanın pek bir yolu yok. Eğer ürünün üzerindeki seri numarasıyla bir şeyler yapılabiliyorsa belki o zaman olur.
 

Geri
Yukarı