Logitech mousepadleri güzel midir?

Heyyo

Hectopat
Link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzde şöyle diyeyim Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde Logitech mousepad satılıyor 40x30 sanırsam. Kullanan var mı? ASUS ROG gladius 2 Core mouse ile kullanan varsa özellikle yardımcı olabilir mi? Bu mousepadler sahte ya da çakma mıdır?

Link vermek yasak değil fakat verdiğiniz linkin içerisinde ne var o önemli. Reklam yapmak için falan atarsanız ceza yeme ihtimaliniz yüksek fakat bir ürünün linkini atmak sorun teşkil etmiyor.

Logitech mouse padleri genel olarak kalitelidir, fakat markaya değil ürüne göre karşılaştırmak daha doğrudur.

Sanırım şu ürünü söylüyorsunuz, bu ürün sahte veya çakma değil fakat çok kaliteli değil diye biliyorum. Mouse pad guruları gelir ve kalitesini söyler büyük ihtimalle 😃

Link vermek yasak değil fakat verdiğiniz linkin içerisinde ne var o önemli. Reklam yapmak için falan atarsanız ceza yeme ihtimaliniz yüksek fakat bir ürünün linkini atmak sorun teşkil etmiyor.

Logitech mousepadleri genel olarak kalitelidir, fakat markaya değil ürüne göre karşılaştırmak daha doğrudur.

Sanırım şu ürünü söylüyorsunuz, bu ürün sahte veya çakma değil fakat çok kaliteli değil diye biliyorum. Mousepad guruları gelir ve kalitesini söyler büyük ihtimalle 😃

Evet linkteki ürün. Orijinal mi bilemedim o yüzden sormak istedim. Eski mousepad çok eskidiği için sanırsam mouse tabanındaki mouse ayaklarını çizmiş. Bu kısımların çizilmiş olması sıkıntı olur mu? Kılcal çizikler var. Ya da markanın servisine götürülürse alttaki o kaymasını sağlayan yerler değiştirilebiliyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı