Logitech Müşteri Hizmetlerinin Kalitesi

Gonderide soylendigi gibi gumruge takilmis. Sizin yapacaginiz bir islem yok. Sadece bekleyeceksiniz. Gumruk ucretini Logitech odeyecektir. Ayni gonderi onlara da gonderilmistir. Yapacak bir sey yok, gumruk memuru takintilik yapmis :) Bende sadece kargo sirketi adresimi bulamadi. Onu da hallettik bir sekilde.

Benim g300s'in sağ click sertleşti adres falan sormuşlardı sadece s/n verdim herhangi bir resim falan atmadım.

İsteğinizi daha detaylı inceleme için başka bir birime ilettik. Süreç iki iş gününe kadar sürebilir. İsteğinizle ilgili herhangi bir gelişme olduğunda sizi bilgilendireceğiz.

Bugün bunu yazdılar video falan çekmem gerekecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
G302'min makro tuşlarından birisi arada çift tıklıyor diye mail attım ve bana G403 gönderdiler. G413'ümün de switchlerinde kırılma olmuştu aynısından bir daha yolladılar ve bu işlemler ortalama 3 gün sürdü. Gerçekten satış sonrası servis hizmeti bakımından Logitech'in üstüne marka tanımam.

Yaklaşık 1 ay önce orta tuşun boyası hafif kalktığı için video ve ya fotoğraf istemeden G502 gönderdiler. 2 mouse'da sorunsuz çalışıyor çok iyi bir ekibi var.

Bir sorum var G933 var ve sol kulaklık kısmı gıcırdıyor bazen rahatsız ediyor söylesem onu da değiştirirler mi?
Mouse gönderdiğimde kullanıma engel sorunum yoktu evet kabul ediyorum fakat gıcırdayınca kulağıma çok fazla ses geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı