Logitech MX keys gecikme yapıyor

DogukanCiftci

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Logitech MX klavyelerinden birini almak istiyorum. MX - MX S - MX Mechanical
Ancak gecikme değerlerini net şekilde gösteren bir kaynak bulamadım. Çok oyun oynayan birisi değilim bazen arkadaşlara rekabetçi oyunlar oynuyoruz. R6 CS Valorant gibi.
Oynarken de gecikme problemi vs yaşamadan keyif almak istiyorum.

Bu klavyelerden herhangi birini kullanıp oyun oynayan arkadaşlar tecrübeleri aktarırsa çok sevinirim.

--Başlığa "mu" soru ekini eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın :/

Son düzenleme:
Hocam Reddit üzerindeki bir postta MX Mechanical mini klavyenin dongle ile 1ms gecikmeye sahip olduğu yazıyor diğerleri de büyük ihtimalle 1ms gecikmeye sahip olacaktır.

Ben uzun bir süredir MX Mechanical kullanıyorum klavyede gecikme söz konusu değil. Klavyede gecikme yaşayacağın tek konu cihaz değiştirirken olur, klavye 3 farklı cihaza aynı anda bağlanabiliyor ve tek tıkla hangi cihazda çalışacağı değiştirilebiliyor. İşte sadece bu değişiklik yapılırken 1-2 saniye bekletiyor o kadar. Onun dışında herhangi bir gecikme hissetmedim bunca yıl boyunca. Ben de çok oyun oynayan birisiyim.

MX Mechanical değil de MX Keys konuşursak aynısı onun için de geçerli. MX Mechanical kullanmadan önce de MX Keys kullanıyordum o yüzden biliyorum :D

Ben uzun bir süredir MX Mechanical kullanıyorum klavyede gecikme söz konusu değil. Klavyede gecikme yaşayacağın tek konu cihaz değiştirirken olur, klavye 3 farklı cihaza aynı anda bağlanabiliyor ve tek tıkla hangi cihazda çalışacağı değiştirilebiliyor. İşte sadece bu değişiklik yapılırken 1-2 saniye bekletiyor o kadar. Onun dışında herhangi bir gecikme hissetmedim bunca yıl boyunca. Ben de çok oyun oynayan birisiyim.

MX Mechanical değil de MX Keys konuşursak aynısı onun için de geçerli. MX Mechanical kullanmadan önce de MX Keys kullanıyordum o yüzden biliyorum :D
MX Keys'i günlük kullanacağım ama oyunda oynuyorum (Her türden).
Sizce bu seçimim yanlış mı olur? Bu zaman kadar hep normal profil ve mekanik klavye kullandım ama şimdi yazı yazarken ellerimin daha rahat olmasını istiyorum. Bütçemde şuan MX Keys'e yetiyor. Sence kötü bir tercih mi olur?

@Fatalis Müsait olduğunuzda cevaplar mısınız?

Son düzenleme:
MX Keys'i günlük kullanacağım ama oyunda oynuyorum (Her türden).
Sizce bu seçimim yanlış mı olur? Bu zaman kadar hep normal profil ve mekanik klavye kullandım ama şimdi yazı yazarken ellerimin daha rahat olmasını istiyorum. Bütçemde şuan MX Keys'e yetiyor. Sence kötü bir tercih mi olur?
Chiclet klavye seviyor ve istiyorsanız kötü bir seçim olması için hiçbir sebep yok, ben de MX Keys ile birlikte oyun oynadım hatta bu oyunlardan biri de hızlı tepkiler isteyen Rainbow Six: Siege idi, hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı