Logitech MX Keys Mini Klavye İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Çok sevilen Logitech MX Keys şimdi MX Keys Mini olarak elimizin altında! Özellikle yazılım, ofis çalışmaları ve üretkenlik için tasarlanan MX ailesi ürünler içerisinde MX Keys en sevilen klavyelerden biri oldu. Pek çok tasarım ofisinde ve yazılım stüdyosunda PC ya da Mac için standart ekipman konumunu aldı. Bunun sebebi kullanıcı memnuniyeti, klavyenin kullanışlı, sağlam ve […]

Devamı: Logitech MX Keys Mini Klavye İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

MX Keys serisini çok severim. Yakın zamanda da almayı planlıyorum ama MX Keys Mini modelinin, normal modelden daha pahalı olmasını anlayamıyorum bir türlü.

Yaklaşık 1 yıldır MX Keys + MX Master 3 + MX Anywhere 3 kullanıyorum ve bu seriden fazlasıyla memnunum. Paralarını sonuna kadar hakediyorlar. Ergonomi, işlevsellik, performans, yüzey ayrımı yapmamaları, kullanım süresi, flow teknolojisi, çoklu bağlantı gibi birçok özelliği birarada sunan bir seri.
MX Keys Mini boyutuyla taşınabilirlik açısından çok uygun olmuş. Özellikle seyahat halindeyken gerçekten çok işe yarayacak gibi.
Ancak daha kompakt ve tuş sayısı az olmasına rağmen MX Keys ile aynı güç tüketimine sahip. Teknik veriler doğru değil sanki.

Bugün itibariyle benim de mx keys mini elime geçti hocam. Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım fakat aklımda takılan bir konu var. Bu klavyelerde parlaklık otomatik olarak ayarlama özelliği yok mu? Mx keys s serisinde mi geliyor bu özellik? Bir de klavye güncellemesini yapabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…