Logitech MX Master 1.nesil alınır mı?

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Kullandığım Logitech M560 uzun bir süredir lag ve geç tepki sorunlarıyla beni kendinden bezdiriyor.
Bu durum hakkında konu dahi açmıştım.

Elim biraz büyük olduğu için her fare de elime maalesef uymuyor. M560 boyut olarak aslında gayet güzel bir ürün.

Yeni nesil Logitech ürünlerine verebilecek bütçem bulunmuyor. Yaptığım araştırmalar sonrasında MX Master 1.nesil modelinin bana fazlasıyla uygun olabileceğini fark ettim.
1000-1500 TL civarlarında bulunabiliyor.

Sizce bu ürün almaya değer mi? Kullananlar varsa fikirlerinizi almayı çok isterim.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1759599585727.png

Ürün tam olarak bu şekilde.

Son düzenleme:
@Salih METİN hocam merhaba 🙂 Uzun zamandır sizi görmemiştim forumda, sürpriz oldu.

Yıllarca Logitech ürünlerini kullandım, kullanmaya da devam ediyorum.
Belirli modeller dışında maalesef büyük boy faresi yok Logitech'in, Unifying ürünleri adına konuşmaktayım.

Temiz şekilde bulduk diyelim, yine de alınır mı?

@Salih METİN hocam merhaba 🙂 Uzun zamandır sizi görmemiştim forumda, sürpriz oldu.

Yıllarca Logitech ürünlerini kullandım, kullanmaya da devam ediyorum.
Belirli modeller dışında maalesef büyük boy faresi yok Logitech'in, Unifying ürünleri adına konuşmaktayım.

Temiz şekilde bulduk diyelim, yine de alınır mı?
Merhaba hocam. 😊 Aslında aktifim ancak haber kategorilerinde dolanıyordum. Bir de üniversite falan derken yoğunluk da başladı. 🙂

Temizinden kastım, yeni alınmış ve çok az kullanılmış cihazlar. Zira bazen iki sene önce alınmış ama hiç kullanmadım diye satanlar da var, ne kadar doğru bilinmez.

Bence bütçe artarsa direkt set hâlinde bile alabilirsiniz. MX Keys klavyesini de özellikle tavsiye ederim. YBS'de okuyordunuz diye hatırlıyorum ve yazılımla uğraşırken bu set sizi çok rahatlatacaktır.

Merhaba hocam. 😊 Aslında aktifim ancak haber kategorilerinde dolanıyordum. Bir de üniversite falan derken yoğunluk da başladı. 🙂

Temizinden kastım, yeni alınmış ve çok az kullanılmış cihazlar. Zira bazen iki sene önce alınmış ama hiç kullanmadım diye satanlar da var, ne kadar doğru bilinmez.

Bence bütçe artarsa direkt set hâlinde bile alabilirsiniz. MX Keys klavyesini de özellikle tavsiye ederim. YBS'de okuyordunuz diye hatırlıyorum ve yazılımla uğraşırken bu set sizi çok rahatlatacaktır.
Evet, doğrudur :)

Maalesef ki yeni nesil setlere param yetmiyor hocam. Çok uzun bir periyot içerisinde (Takribi 2-3 sene daha.) Unifying aygıtları kullanmaya devam edeceğim gibi görünüyor. Bolt alıcılı ürünlerln yelpazesi halen daha çok dar, gelişmesi için en az 4-5 yıl olduğunu düşünüyorum.

Ben ikinci nesil bulabileceğini ve onu alabileceğini düşünüyorum.
Merhaba Mithat hocam.

Fazla ilan çıkmıyor, çıkanlar da açıkçası pek temiz durmuyor gibi. Ama denk gelirse kesinlikle değerlendireceğim, zorlamaya çalışırım illaki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı