Logitech Options, optimum verimlilik ve yaratıcılık için özellikleri kullanabilmenizi sağlar ve mouse’larınızı, klavyelerinizi ve dokunmatik yüzeylerinizi özelleştirmenize olanak tanır.
www.logitech.com
Bu sayfanın en aşağısına inip desteklenen cihazlara bakarsanız desteklenen en düşük modelin M590 olduğunu göreceksiniz. Elinizdeki ürün destek listesine dahil değil.
Edit: Destek listesi genişletilebiliyormuş, başta görmemiştim.
Logitech Options, optimum verimlilik ve yaratıcılık için özellikleri kullanabilmenizi sağlar ve mouse’larınızı, klavyelerinizi ve dokunmatik yüzeylerinizi özelleştirmenize olanak tanır.
www.logitech.com
Bu sayfanın en aşağısına inip desteklenen cihazlara bakarsanız desteklenen en düşük modelin M590 olduğunu göreceksiniz. Elinizdeki ürün destek listesine dahil değil.
Sitedeki desteklenenler listesi genişletilebiliyormuş ve sizin fareniz de yazıyor. O halde destek konusunda bir sıkıntı olmasa gerek. Programı ben de indiriyorum, eşleştirme konusunda bir değişiklikle karşılaşırsam yazacağım buraya.
Bu arada benim kullandığım model M330.
Eki Görüntüle 874123
Sitedeki desteklenenler listesi genişletilebiliyormuş ve sizin fareniz de yazıyor. O halde destek konusunda bir sıkıntı olmasa gerek. Programı ben de indiriyorum, eşleştirme konusunda bir değişiklikle karşılaşırsam yazacağım buraya.
Bu arada benim kullandığım model M330.
Programı açıp bir Logitech hesabı oluşturduktan sonra önüme direkt kendi mouse'umun modeli girilmiş bir şekilde çıktı.
Herhangi bir ek işlem yapmam gerekmedi cihazı tanıtmak için.
Programı açıp bir Logitech hesabı oluşturduktan sonra önüme direkt kendi mouse'umun modeli girilmiş bir şekilde çıktı. Eki Görüntüle 874142
Herhangi bir ek işlem yapmam gerekmedi cihazı tanıtmak için.
www.logitech.com
Karşınıza ilk çıkan "Windows için indir" indirme butonundan indirebilirsiniz.