Logitech Pebble 2 ile oyun oynanır mı?

• Konuyu başlatan mzcn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 292

mzcn

Decapat
Daha fazla  
Mac mini ile uyumlu çalışabilecek klavye mouse seti bakarken bu sete rastladım:

Aynı zamanda Windows sistemim var. Kablo karmaşasından kurtulmak için iki cihaza aynı anda bu klavyeyi bağlamak istiyorum.

Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Rahatsız edici bir gecikme yaşatır mı oyunda sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buney kanka gözünü seveyim elim sığmaz benim buna.
Hocam hali hazırda kablolu RGB mekanik klavye kullanıyorum tam boy. Fakat sıkıldım artık şu kalabalıktan.

Masamı mümkün olduğunda minimal bir hale getireceğim. Sırf fan sesinden kafam şiştiği için Mac alıyorum zaten.

Yüzde 70 iş yüzde 30 hikayeli oyun olarak düşünün ihtiyacı.

Hocam hali hazırda kablolu RGB mekanik klavye kullanıyorum tam boy. Fakat sıkıldım artık şu kalabalıktan.

Masamı mümkün olduğunda minimal bir hale getireceğim. Sırf fan sesinden kafam şiştiği için Mac alıyorum zaten.

Yüzde 70 iş yüzde 30 hikayeli oyun olarak düşünün ihtiyacı.
RGB klavyeyi bir kenara kor oyun oynayacağın zamanlarda takarsın bunu alabilirsin o zaman.

Mac mini ile uyumlu çalışabilecek klavye mouse seti bakarken bu sete rastladım:

Aynı zamanda Windows sistemim var. Kablo karmaşasından kurtulmak için iki cihaza aynı anda bu klavyeyi bağlamak istiyorum.

Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Rahatsız edici bir gecikme yaşatır mı oyunda sizce?
Rtings'in dediğine göre 2 cihazında 16 20 ms tepkime süresi var, yeterde artar oyun için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı