Logitech Pebble M350 nasıldır?

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, küçük ve Bluetooth bağlantılı bir mouse arayışı içerisindeyim. Logitech Pebble M350 modelini gördüm, istediğim gibi ince bir yapıya sahip ve Bluetooth ile bağlanıyor. Kullanan arkadaşlardan yorum almak istedim ve başka benim isteklerim uyan tarzda olan mouse seçeneklerini de görmek istedim.

M650 modelini de gördüm o da hoştu fakat çantamda potluk yapmasını ve fazla yer kaplamasını istemiyorum, çantamda oldukça küçük.

Hem taşınabilir hemde dediğin gibi bluetooth özellikleri var ben hem Windows'ta hemde macOS'ta kullandım windowsta herhangi bir sorun yaşamadım macOS'ta ise m1 çipli bilgisayarlarda lag problemi vardı mouse ekranda donarak gidiyordu terminalden kısacık bir copy paste ile çözdüm bir de mouse aşırı sessiz o yüzden çok güzel .

Kız kardeşim kullanıyor, gayet ince ve sessiz. Olumsuz yanı uzun süreli kullanımı rahat değil ama nedeni ince olması.

Kız kardeşim kullanıyor, gayet ince ve sessiz. Olumsuz yanı uzun süreli kullanımı rahat değil ama nedeni ince olması.
O benimde aklımı kurcalıyor ama M170 modeli ile saatlerce CS:GO oynamışlığım var zamanında o kadar rahatsız etmez diye düşünüyorum.

Varken neden alıyorsun diyen arkadaşlar için söylemek isterim, M170 modeli klavye ile set olarak aldım ve tıkladıkça çıkan çıt sesi oldukça rahatsız ediyor. Sessiz ortamlarda da kullanacağım için sessiz bir model almak istedim.

O benimde aklımı kurcalıyor ama M170 modeli ile saatlerce CS:GO oynamışlığım var zamanında o kadar rahatsız etmez diye düşünüyorum.

Varken neden alıyorsun diyen arkadaşlar için söylemek isterim, M170 modeli klavye ile set olarak aldım ve tıkladıkça çıkan çıt sesi oldukça rahatsız ediyor. Sessiz ortamlarda da kullanacağım için sessiz bir model almak istedim.
M170 bir nebze de olsa avuç içine oturuyor. M350 eliniz büyükse hiç tat vermeyecektir oyunlarda. Deneme imkanınız varsa bir deneyimleyin. M350 pek oyun tarzı kullanım için değil bence.

M170 bir nebze de olsa avuç içine oturuyor. M350 eliniz büyükse hiç tat vermeyecektir oyunlarda. Deneme imkanınız varsa bir deneyimleyin. M350 pek oyun tarzı kullanım için değil bence.
Oyun oynamayacaktım zaten ama sonra aklıma evde Bluetooth özelliği olan mouse'um olduğu aklıma geldi. Küçük ve sessiz değil ama boşa masraf yapmiyim dedim şimdi. Almayı düşündüğümden de oldukça üst düzey olunca almaktan vazgeçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı