M350 Pebble alınır mı?

316874

Megapat
Makaleler
3
1686764068869.png

Bu iki ürünü alacağım. Klavyeden şüphem yok ama mouse hakkında zamanla çift tık yaptığına dair çok yorum gördüm ve beni kuşkuya soktu. Bundan önce yine Logitech'in G102 mouseunu almıştım. Alırken onunda çift tık sorunu ile ilgili çok yorumu vardı ve onda da şüpheye düşmüştüm. 3 yıl oldu herhangi bir sorun çıkarmadı.
Pebble kullanan var mı? Alınır mı bu mouse? Ergonomi olarak sorunum yok dün mağazada elime aldım ve beğendim yapısını.

Eki Görüntüle 1821143

Bu iki ürünü alacağım. Klavyeden şüphem yok ama mouse hakkında zamanla çift tık yaptığına dair çok yorum gördüm ve beni kuşkuya soktu. Bundan önce yine Logitech'in G102 mouseunu almıştım. Alırken onunda çift tık sorunu ile ilgili çok yorumu vardı ve onda da şüpheye düşmüştüm. 3 yıl oldu herhangi bir sorun çıkarmadı.
Pebble kullanan var mı? Alınır mı bu mouse? Ergonomi olarak sorunum yok dün mağazada elime aldım ve beğendim yapısını.
Hocam açıkçası o paraya Magic refiner varken o klavyeyi almak akıl karı değil.
Amazon.com.tr 650 TLye geliyor kat kat iyi bir klavye.

Ayrıca mouse olarakta bunu seçebilirsiniz:

RGB,yazılım desteği,69gram ağırlık,Programlanabilme,PWM3325 sensör, 800 mAh batarya(pilli değil). Çok daha iyi bir tercih.

Hocam açıkçası o paraya Magic Refiner varken o klavyeyi almak akıl karı değil.
Amazon.com.tr 650 TL'ye geliyor kat kat iyi bir klavye.

Ayrıca mouse olarak da bunu seçebilirsiniz:

RGB, yazılım desteği, 69gram ağırlık, programlanabilme, PWM3325 sensör, 800 mAh batarya(pilli değil). Çok daha iyi bir tercih.

Mekanik klavyem ve oyuncu mouseum var hocam. İkisi de takdir edersiniz ki fazlasıyla sesli. Bana her ortama rahatça taşıyıp sessizce kullanabileceğim ekipmanlar lazım. Bunları Mac imde kullanacağım zaten Windows oyun bilgisayarım var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı