Logitech Pro Wireless'a alışamamak

elemeys1

Centipat
Daha fazla  
Logitech G300s kullanıyordum 2 yıldır fakat bayağı eskidi iyi çalışmıyordu. Ben de 2500 TL verip Logitech Pro Wireless aldım fakat alışamadım. G300s daha ağır, 20 gram daha ağır olmasına rağmen yeni aldığım mouse daha ağır gibi geliyor. Nasıl alışabilirim?

Çağa ayak uydurmak zorundasınız. Daha yeni geçmişsiniz anladığım kadarıyla, biraz süre verin 3-5 güne oturtursunuz. Çünkü ben G502 kabloludan geçmiştim, ürünlerin tasarımları bile birbirinden farklı iken bende çok zorlanmıştım, alışmam 1 haftaya yakın sürdü. 4 senedir kullanıyorum, ufak tefek sıkııntılar hariç sorunla karşılaşmadım. Geçen yaz skatezlerini wraithsler ile değiştirdim ve yepyeni bir şekilde kullanıma devam ediyorum :) Tavsiyem kesinlikle vazgeçmemenizdir.

Çağa ayak uydurmak zorundasınız. Daha yeni geçmişsiniz anladığım kadarıyla, biraz süre verin 3-5 güne oturtursunuz. Çünkü ben G502 kabloludan geçmiştim, ürünlerin tasarımları bile birbirinden farklı iken bende çok zorlanmıştım, alışmam 1 haftaya yakın sürdü. 4 senedir kullanıyorum, ufak tefek sıkııntılar hariç sorunla karşılaşmadım. Geçen yaz skatezlerini wraithsler ile değiştirdim ve yepyeni bir şekilde kullanıma devam ediyorum :) tavsiyem kesinlikle vazgeçmemenizdir.

Haklısınız, peki oyununuza katkısı ne kadar oldu yeni mouse un çok fark ediyor mu?

Haklısınız, peki oyununuza katkısı ne kadar oldu yeni mouse un çok fark ediyor mu?
İşin gerçeği benim elim G502'ye çok alışık ve tekrar ona geçsem yadırgamam fakat Pro Wireless ile çok rahatım. Dediğim gibi alışma aşamasında performansımı düşürdü ama tam olarak adapte olunca bir değişiklik olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı