Logitech Pro X Superlight 2 alınır mı?

lawrencahmet

Decapat
Daha fazla  
Razer DeathAdder Essential optik kablolu beyaz oyuncu mouse kullanıyorum 1000Hz olarak çalışıyor.
Arkadaşlarım Logitech Pro X Superlight 2'deki 8000Hz'ın oyunlardakı performansı yukarıya cektıgını dusunuyor. Sızce Hz farkı ve BT bağlantısı ıcın alınır mı? Logitech Pro X Superlight2 teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse hala kullanışlıysa almanızı pek tavsiye etmem. Fakat yükseltmek istiyorsanız buna değer. Firmware güncellemesi ile en iyi sensöre sahip olan mouse şu an bu. Sensörü için alınır.

O fiyatta daha iyi ürünler var ama almak istiyorsan illa marka olarak falan alınır. 8000HZ kullanabilmek için işlemcinin iyi olması gerek genede. 8000HZ için minimum 5700X3D veya R5 7600 falan kullanman lazım.

Razer DeathAdder Essential optik kablolu beyaz oyuncu mouse kullanıyorum 1000Hz olarak çalışıyor.
Arkadaşlarım Logitech Pro X Superlight 2'deki 8000Hz'ın oyunlardakı performansı yukarıya cektıgını dusunuyor. Sızce Hz farkı ve BT bağlantısı ıcın alınır mı? Logitech Pro X Superlight2 teşekkürler.
1000Hz üstünü farkedecek bu forumda 1 2 kişi ya vardır ya yoktur. 8k gibi pazarlama tekniklerine kanmayın. Malzeme kalitesine göre karar verin.

i5-12400f rtx4060 var logitechi
O fiyatta daha iyi ürünler var ama almak istiyorsan illa marka olarak falan alınır. 8000HZ kullanabilmek için işlemcinin iyi olması gerek genede. 8000HZ için minimum 5700X3D veya R5 7600 falan kullanman lazım.

2.el temız buldum yarı fıyatına benım yerımde olsanız alırmısınız ?:=)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı