Logitech Pro X vs HyperX Cloud 3

bachmeier

Kilopat
Daha fazla  
2 ay önce V.2 S.E aldım memnun kalmadım. Hem ses kasabilmek hem de müzik tarafında tatmin olabilmek için bu 2 kulaklık arasında kaldım söylenenlere göre 2 modelde de ses kasma çok başarılı fakat müzik konusunda Pro X çok önde. Aradaki fiyat farkına değer mi, 2 modelde de ses güzel kasılır mı, ne önerirsiniz?
Cloud 3: 2600 TL, Pro X: 4200 TL bandında

İlgilenenler için V2 S.E neden memnun kalmadığımı aşağıya yazacağım;

2 ay önce aldım. müzik ve film açısından performansı çok güzel ve sesi tatmin edici fakat FPS oyunlarında net bir şekilde ses kasamıyorum. Denemediğim E.Q ayarı, denemediğim Synapse ayarı kalmadı, THX açtım öyle denedim, kapattım öyle denedim hatta yeni Synapse beta'yı bile indirdim bana mısın demedi. Özellikle Valorant'ta sesler öyle bir karışıyor ki hiçbir şey anlayamıyorum. Oyundaki ses kasmaya yardımcı olan herkesin açık kullandığı HRTF ayarını bile kapayıp denedim fakat fayda etmedi. Özellikle önümdeki ve arkamdaki adamın tam olarak nerede olduğunu anlayamıyorum, en büyük sorun bu. Sağ ve solumdakileri bir nebze ayırt edebiliyorum sonrasında karakteri döndürüp duvar arkasındaki düşmanı karşıma aldığım zaman yönünü kestiremiyorum hatta bazen arkamda sanıyorum. Öncesinde kullandığım kulaklık yaklaşık 6 sene önce almış olduğum Gamepower Kizaru ve güncellenmemiş eski sürücülü versiyonu. Devrim diyebileceğim bir upgrade yapmış olmama rağmen eski kulaklığımda 10 kat daha iyi ses kasıyordum. Bu da yetmezmiş gibi kulaklık Discord sertifikalı olmasına rağmen Discord üzerinden yayın açtığında izleyenlerin sol kulaklarına statik bir ses veriyor ve yayınımı izlenemez yapıyor, özellikle Razer forumlarında desteğe dahi bildirilmesine rağmen sorunu 1 seneyi aşkın bir süredir çözüme ulaştıramamışlar. Aynı sorunu OBS üzerinden kayıt alan ya da yayın açan insanlarda yayınlarında yaşamış fakat ben denemediğim için bir şey diyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı