Şu an kullandığım mousenin scroll u bozuldu bir ileri gidiyor bir geri geliyor. Logitech Prodigy G102 almaya karar verdim. İlk olarak elim orta parmağımdan bileğime kadar 18cm. Bu mouse elime küçük gelir mi? Sizce alınır mı?
Şu an kullandığım farenin scroll u bozuldu bir ileri gidiyor bir geri geliyor. Logitech Prodigy G102 almaya karar verdim. İlk olarak elim orta parmağımdan bileğime kadar 18cm. Bu mouse elime küçük gelir mi? Sizce alınır mı?
Sensörü lsnin eski o konuyu biliyorum ama Prodigy de çift tıklama kronik sorunu var belirli bir bütçeniz var mı?
Bir de o mouse biraz küçük elinize nasıl olur onu bilemem ama.
Sensörü lsnin eski o konuyu biliyorum ama Prodigy de çift tıklama kronik sorunu var belirli bir bütçeniz var mı?
Bir de o mouse biraz küçük elinize nasıl olur onu bilemem ama.
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bu mouseların hepsi küçük eliniz hakkında fikrim yok ama siz kafanıza koymuşsunuz galiba 102 Prodigy için çift tıklama sorunu olan fareyi satın almanızı önermem.