Logitech unifying, G PRO X Superlight ile uyumlu mudur?

Elevan065

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, gpx Mouse'nin USB alıcısını kaybettim. Logitech böyle durumlar için unifying adında bir şey çıkarmış ve Logitech ekipmanlarınızı bağlabiliyormuşsunuz. Benim farem bununla uyumlu olur mu? Orijinaline göre performans kaybı yaşar mıyım?

Yazdığınız gibi böyle durumlarda unifying adında USB alıcısı çıkarttıylarsa olur. Servis ile konuşup mouse'nin orijinal USB'sini satın alabilirsiniz aslında. Eğer öyle imkan veriyorlarsa.

Bir performans kaybı yaşamazsınız ancak G Pro X 2 ise dongle'da problemler yaşayabilirsiniz sadece. KHZ arttırırken.

Yazdığınız gibi böyle durumlarda unifying adında USB alıcısı çıkarttıylarsa olur. Servis ile konuşup mouse'nin orijinal USB'sini satın alabilirsiniz aslında. Eğer öyle imkan veriyorlarsa.
Orjinalini almak gibi bir durum olsa düşünmeden alırım, fakat yok sanırım destek ile konuştum mail bekliyorum. Hocam ama bu Unifying oluyorsa ben bunu alacağım.

Orjinalini almak gibi bir durum olsa düşünmeden alırım, fakat yok sanırım destek ile konuştum mail bekliyorum. Hocam ama bu Unifying oluyorsa ben bunu alacağım.
Oluyor, Hepsiburada fiyatı 700TL.
1730408832353.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı