Arkadaşlar, gpx Mouse'nin USB alıcısını kaybettim. Logitech böyle durumlar için unifying adında bir şey çıkarmış ve Logitech ekipmanlarınızı bağlabiliyormuşsunuz. Benim farem bununla uyumlu olur mu? Orijinaline göre performans kaybı yaşar mıyım?
Orjinalini almak gibi bir durum olsa düşünmeden alırım, fakat yok sanırım destek ile konuştum mail bekliyorum. Hocam ama bu Unifying oluyorsa ben bunu alacağım.Yazdığınız gibi böyle durumlarda unifying adında USB alıcısı çıkarttıylarsa olur. Servis ile konuşup mouse'nin orijinal USB'sini satın alabilirsiniz aslında. Eğer öyle imkan veriyorlarsa.
Oluyor, Hepsiburada fiyatı 700TL.Orjinalini almak gibi bir durum olsa düşünmeden alırım, fakat yok sanırım destek ile konuştum mail bekliyorum. Hocam ama bu Unifying oluyorsa ben bunu alacağım.
Hocam, GPX'in sitesinde USB'si Lightspeed olarak geçiyor, bunu alsam orjinali aralarında fark olur mu peki?Oluyor, Hepsiburada fiyatı 700TL.Eki Görüntüle 2341767
Onu unutmuşum ben yaşarsınız her türlü yapacak bir şey yok. Sağlık olsun.Hocam, GPX'in sitesinde USB'si Lightspeed olarak geçiyor, bunu alsam orjinali aralarında fark olur mu peki?
Hocam unyfing uyumlu değildir diyor, ne yapmalıyım? Kaç paralık mouse'yi kablolu kullanıyorum.Onu unutmuşum ben yaşarsınız her türlü yapacak bir şey yok. Sağlık olsun.
(Abartı kadar performansınızın düşeceğini düşünmüyorum.)
Tüm Logitech diyordu da, o zaman bilgiyi yanlış vermişler. Servisle bir konuşun derim.Hocam unyfing uyumlu değildir diyor, ne yapmalıyım? Kaç paralık mouse'yi kablolu kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.