Logitech vs GamePower vs Cooler Master ekipman önerisi

Hocam Mouse SteelSeries Rival 3 Olsa nasıl Olur?
Hocam bir de benim bir ekipman topladımmı her şey aynı marka takıntım var sadece mouse SteelSeries Rival 3 yapabiliriz kulkalık ve klavye aynı marka olsa nasıl olur?

Rival 3'de olur fakat Razer daha iyi. Aynı marka yapmayın. Gereksiz çok para verirsiniz ve daha kötü kulaklık almış olursunuz. Razer set yapabilirsiniz isterseniz.

Bir de tanıdık marka verin Rampage Gamepower Cooler Master Logitech HyperX fln falan.

Hocam Rampage ve Gamepower tanındık marka değil ki? Çin'deki kalitesiz ürünleri logo basıp satan bir marka. Attığım kulaklık gayet iyi ve bayağı satan ürünleri var yurt dışında.

3. daha iyi. Ancak klavye değişmeli bence.

Hocam Önerin O zaman
Hocam Rampage ve Gamepower tanındık marka değil ki? Çin'deki kalitesiz ürünleri logo basıp satan bir marka. Attığım kulaklık gayet iyi ve bayağı satan ürünleri var yurt dışında.

Hocam O zaman Sızi dinliyorum Hepinizi 850 TL set

Hocam O zaman Sızi dinliyorum Hepinizi 850 TL set
mouse rival 3 olsun
Mekanik olsun
Kulaklık 7.1 olsun
Klavye renkli olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…