Logitech vs GamePower vs Cooler Master ekipman önerisi

Hocam Mouse SteelSeries Rival 3 Olsa nasıl Olur?
Hocam bir de benim bir ekipman topladımmı her şey aynı marka takıntım var sadece mouse SteelSeries Rival 3 yapabiliriz kulkalık ve klavye aynı marka olsa nasıl olur?

Rival 3'de olur fakat Razer daha iyi. Aynı marka yapmayın. Gereksiz çok para verirsiniz ve daha kötü kulaklık almış olursunuz. Razer set yapabilirsiniz isterseniz.

Hocam Rampage ve Gamepower tanındık marka değil ki? 😀 Çin'deki kalitesiz ürünleri logo basıp satan bir marka. Attığım kulaklık gayet iyi ve bayağı satan ürünleri var yurt dışında.

Merhaba arkadaşlar, ekipmanlar aşağıda. Sizce alınır 3 alternatif var, sizce hangisi?
1. alternatif Logitech.
Logitech G213 klavye.
Logitech G102 mouse.
Logitech G332 kulaklık.

2. alternatif Gamepower.
Gamepower Ogre klavye.
Gamepower Devour S mouse.
Gamepower Mihawk kulaklık.

3. alternatif Cooler Master.
Cooler Master Masterkeys Lite klavye
SteelSeries Rival 3 mouse
Cooler Master CH321 kulaklık

Evet arkadaşlar, bunlar. Mekanik ses ihtiyacım yok, oyun oynuyorum, sizce hangisi?
3. daha iyi. Ancak klavye değişmeli bence.

Hocam Önerin O zaman
Hocam Rampage ve Gamepower tanındık marka değil ki? 😀 Çin'deki kalitesiz ürünleri logo basıp satan bir marka. Attığım kulaklık gayet iyi ve bayağı satan ürünleri var yurt dışında.

Hocam O zaman Sızi dinliyorum Hepinizi 850 TL set

Hocam O zaman Sızi dinliyorum Hepinizi 850 TL set
mouse rival 3 olsun
Mekanik olsun
Kulaklık 7.1 olsun
Klavye renkli olsun

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı