Logitech vs Razer vs Corsair vs SteelSeries fare seçimi

Makaleler
2
Arkadaşlar bu fareler arasından hangisi sensör, kalite vs. bakımından en iyisi? Veya hangisini tercih etmem benim için en iyi olur? Mouse tutuş şeklim claw arkadaşlar. Elimin boyutu ise küçük sayılır fazla büyük bir elim yok. Sağ elimi kullanıyorum bu arada. FPS/MOBA tarzı oyunlar oynuyorum çok fazla macro tuşuna ihtiyacım yok 2 veya 3 fazlasıyla yeterli.

Yardımlarınızı bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Deathadder, G502, Glaive bu üçü büyük, ve pek claw'a gelmez. Diğerlerinin boyutundan emin değilim. Ama claw için simetrik bir fare alsan daha uygun olur gibi.

@ssmuu Elimin başlangıcından, orta parmağımın sonuna kadar 17 CM.

@erkant Alışabilirim aslında daha öncede büyük ve claw tutuşa gitmeyen mouseler kullandım bir süre sonra alışıyorum. Sensör ve kalite bakımından fark ederse eğer tercih edebilirim. :)

Şunu belirtmeyi unutmuşum, Deathadder Elite ve Glaive modellerini daha önce kullandım. Kullandığımda rahat oluyordu. :)

O zaman al Deathadder V2, bakma arkana. Optik anahtarlar var, çift tıklama olmaz şeklinde lanse ediliyor sürekli, ben de bu dertten bıktığımdan yeni Razer'lara yöneldim hep.

Glaive için RGB aktifken ısındığını söyleyen çok kullanıcı var.

Sensei hariç hepsi ergonomik yapıda. Genelde pençe tarzında tutuş için simetrik yapıda G102, Cooler Master MM710/11, Model O-(minus) veya biraz uzun bir yapıda olduğunu akılda tutarak Zowie FK2 veya S2 öneriliyor.
Eğer ağır fare arayışı içerisinde değilseniz Rival 710 pek uygun değil. Rival 300s oldukça büyük bir fare, DA V2 nispeten büyük yapıda olmasına rağmen küçük/orta boyutta el için de uygun. Şekil konusunda (simetrik veya ergonomik) bir tercih yapabilir misiniz?

Arkadaşlar bu fareler arasından hangisi sensör, kalite vs. bakımından en iyisi? Veya hangisini tercih etmem benim için en iyi olur? Mouse tutuş şeklim claw arkadaşlar. Elimin boyutu ise küçük sayılır fazla büyük bir elim yok. Sağ elimi kullanıyorum bu arada. FPS/MOBA tarzı oyunlar oynuyorum çok fazla macro tuşuna ihtiyacım yok 2 veya 3 fazlasıyla yeterli.

Yardımlarınızı bekliyorum. :)

Elinin boyutlarına ve claw tutuş şekli için en iyi seçenek attığım fare olacaktır.

@ssmuu hocam sanırım ergonomik benim daha önemli.

@AirJET @ssmuu Zowie iyi bir marka mı? Yani iyi olduğunu biliyorum fakat görünüşü pek kaliteli izlenimi vermiyor. Bir de uygulaması vs. var mı? DPI falan nasıl ayarlıyoruz?

Kafamda Razer model var şuan. Yanlış mı yapıyorum?

@ssmuu hocam sanırım ergonomik benim daha önemli.

@AirJET @ssmuu Zowie iyi bir marka mı? Yani iyi olduğunu biliyorum fakat görünüşü pek kaliteli izlenimi vermiyor. Bir de uygulaması vs. var mı? DPI falan nasıl ayarlıyoruz?

Kafamda Razer model var şuan. Yanlış mı yapıyorum?
Fare kaliteli ve yazılımı yok diye biliyorum DPI ayarını farenin altındaki düğmeden ayarlıyorsun.

Öneri yapmak zor hepsini kullanan bir kişi ancak güzel yorum yapabilir. Ben şöyle bir yorumda bulunabilirim daha önce bir çok Logitech ürünü kullandım. 1 defa hariç hiç problem yaşamadım. Yaşadığım problemde ise ürün değişimi yaptılar. Bu yüzden Logitech ürününü öneririm. Ek olarak G502 benim fare ile aynı sensöre sahip şuana kadar bana hiç sıkıntı yaratmadı. Yazılım desteği de güzel. Bu ürünü kullanıp olumsuz yorum yapan görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı