Logitech vs Razer vs Corsair vs SteelSeries fare seçimi

@AirJET Modele baktım, aslında gayet iyi gözüküyor fakat fiyatı kafamda belirlediğim rakamın biraz üstünde. :) Maalesef bu modeli tercih edemem.

@Uzumaki Naruto Logitech'in garanti konusunda çok iyi olduğunu bende okumuştum. Fakat arkadaşların dediğine göre G502 pek uygun olmazmış. Siz hangi mouse modelini kullanıyorsunuz? Bir de G502 nin kendi içinde de modelleri var. Hero nasıldır? veya hangisi en iyisi?

@AirJET Modele baktım, aslında gayet iyi gözüküyor fakat fiyatı kafamda belirlediğim rakamın biraz üstünde. :) Maalesef bu modeli tercih edemem.

@Uzumaki Naruto Logitech'in garanti konusunda çok iyi olduğunu bende okumuştum. Fakat arkadaşların dediğine göre G502 pek uygun olmazmış. Siz hangi mouse modelini kullanıyorsunuz? Bir de G502 nin kendi içinde de modelleri var. Hero nasıldır? veya hangisi en iyisi?
G502 ağır bir fare size göre çok hamtal gelicektir onun yerine Razer Viper Mini'ye bakabilirsiniz ama farede LOD sorunu var bilginiz olsun eğer onuda tercih etmek istemezseniz Razer Viper alabilirsiniz ama elinize otururmu bilmiyorum.

Tercih listesi içerisinde 3 fare var esasında. DA V2, G502, RIVAL 300s. Eğer tuş sayısı sizin için önemli ise G502, hayır daha çok FPS oyunları için alıyorum derseniz DA V2. RIVAL 300s te fiyatına göre gayet iyi bir fare ama güncelliğini biraz kaybetti.
DA V2'de Viper'da donanım ve hafiflik açısından oldukça iyi fareler. Türkiyedeki Viperları bilemiyorum ama V2 fare ayakları Viper'dan daha iyidir. Viper formu V2'den oldukça farklı. Bir de yeni razer farelerin optik buton kullandığını aklınızda tutun. Bu butonlarda çift tıklamaya rastlamanız pek olası değil. Yalnız hissiyatları biraz farklıdır. Mesela G502 keskinliğinde değildir. Ama büyütülecek bir konu değil zamanla alışıyorsunuz.

En iyisini bilmem ancak hero güzel bir sensör. Bana kalsa bu kadar fazla paralar vermek yanlış. G102 alıp geçerim. Ancak G102 FPS oyunlarında tatmin etmeyebilir. En azından beni pek tatmin etmiyordu. Moba türünde ise sorunsuzdu.

@ssmuu Macro tuşu benim için önemli değil. 2 tane macro tuşu benim için fazlasıyla yeterli.

Pekala arkadaşlar, o zaman DA V2 ve G502 modelleri arasında hangisinin malzeme kalitesi, sensörü, yazılımı ve garantisi olarak diğerinden daha iyi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı