Logitech Yazılımı Watchdog Violation hatası

Baybars.22

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2018
Mesajlar
4
Yer
Edirne
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Win10 64 bit kullanıyorum. İşletim sistemini yükledikten ve tüm yazılımsal update işlemini yaptıktan sonra logitech G yazılımı bu hataya sebebiyet vermeye başladı. Yazılımı kaldırınca düzeliyor ancak tekrar yükleyince devam ediyor. Önerisi olan var mı?
 
Mavi ekran alıyorsan dosyaları paylaşın. Birde logitech araçlarının güncel sürücülerini kullanın. CD vs içinden yükleme yapmayın.
Minidump klasörüm söyle.. Şimdiden teşekkür ederim. https://wdu9zg.by.files.1drv.com/y4mECE2w7voRxAZxr5LBgko-uk_WHw9lpooEp8e-COJv7UnKNrzIvAUfsQZ_KwlwR9sFzfQPsy5is83xMmFp_0N-oZhOMb1SeuxLC8HREAgVtvGpsDXrwNJpZ3m0rW-6A_vEmc7p0FOmsrneRRFnM7o2wfz2YswB9b2P51jAFqINJN6DGJm4v21BNL0AjDv6juT/Watchdog violation.rar?download&psid=1
Logitech'in güncel sürücüsünü de yüklemiştim hata almaya devam ediyordum. Şuan logitech yazılımını İobit Uninstaller ile reg. dosyaları dahil kaldırdım. Stabil olarak saatlerdir çalışıyor sistem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı