Logitech Z-506 5+1 ses sistemi prize takınca ses çıkarıyor

Nirvana58

Centipat
2 gün önce Logitech Z-506 Surround 5+1 ses sistemi aldım sipariş güzel şekilde geldi fakat hoparlörleri bilgisayara bağlamadan fişi prize taktığımda vurma sesi geliyor. Bilgisayardan desem bilgisayara hiç bağlamadan geliyor acaba yanlış yaptığım bir şey mi var? Bu konulardan anlayan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

Anlık bir bass vurması ise normal, bir sorun yok.

2 gün önce Logitech Z-506 Surround 5+1 ses sistemi aldım sipariş güzel şekilde geldi fakat hoparlörleri bilgisayara bağlamadan fişi prize taktığımda vurma sesi geliyor. Bilgisayardan desem bilgisayara hiç bağlamadan geliyor acaba yanlış yaptığım bir şey mi var? Bu konulardan anlayan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
Aynı ses benim Z506'da da mevcut. Hatta bilgisayarı kapattığında da en son güm diye ses gelecektir muhtemelen. Önceden yoktu ama son 6-7 aydır bam güm ateş eder gibi ses çıkarıyor açılış ve kapanışlarda 😅

Sıkıntı yok endişelenmeyin. Şöyle düşünün ki en basitinden telefon adaptörünüzü şarj için prize takarken çıt sesleri duyarsınız içindeki kondansatörden dolayı. Veya bilgisayarınızı yada herhangi bir elektronik eşyanızı düşünün aynı şey olur. Bu durum içinde ki kondansatör ile alakalıdır. Onların da ağzı dili olmadığı için siz çıt sesi duyarsınız ancak iş hoparlöre gelince duyabileceğiniz birşey olacağı için ordaki anlık yüklemeyi woofer'dan bump, pıt, çıt gibi duyabilirsiniz.

arkadaşlar vurma sesi sürekli geliyor ilk taktığımda gelse tamam der geçerim kutudan cıkardım hoparlörleri bağlamadan önce subwoofer i prize taktığımda bas vurma sesi gibi ses geliyor aralıksız hemde hoparlörleri bağladığımda o vurma sesini diğer hoparlörlerede veriyor müzik açık değilken müziği açınca vurma sesinin üzerine birde cızırtılar ekleniyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı