Küçük odalardada çok fazla büyük hoparlör akustik nedenlerle fazla sağlıklı olmaz.
İlk önce AV-R almanız gerek benim tavsiyem Japon malı Yamaha, Pionner yada Sony'den yana olacaktır. Bunlar sinema amfilerinde gayet başarılı markalar. Optik girişi ile bilgisayara bağlarsanız gerçek 5.1 ses alırsınız. Stereo kullanmak için 3.5mm to RCA kablosu ile bilgisayar ses kartına bağlayabilirsiniz. Benim tavsiye ettiğim amfi fiyatına göre yetecek bir amfidir... İkinci El daha ucuzada araştırıp bulabilirsiniz AV-R (Stereo yerine AV-R yani sinema amfisi önerme sebebimde ileride oyunlar için surround sistem kurma imkanın olur)
PIONEER VSX-322 K AMPHI/RECEIVER - Teknosa
İkinci olarak subwoofer seçiminde, Yamahanın bu modelini öneririm yada Pure Acoustics. Diğer ilanlardan bütçenize uygun markalara bakabilirsiniz.
YAMAHA YST SW 012 SUBWOFEER ÜRÜNLER FATURALI GARANTİLİ - sıfır Yamaha Subwoofer (Ev Tipi) hoparlör fiyatları sahibinden.com'da - 220679772
Pure Acoustics SLW 10 Subwoofer - ikinci el Pure Acoustics Subwoofer (Ev Tipi) hoparlör fiyatları sahibinden.com'da - 220626484
Geriye kaldı ki iki tane raf tipi hoparlör. Giriş seviyesi bir hi-fi sistemde bu Pioneer hoparlör takımını kullanabilirsiniz. Fiyatına göre temiz ve tiz ve mid ayrımı güzel olan bir hoparlördür. Bass konusunda iyi değil fakat sizin zaten subwooferınız olacağından gerekte yok. İleride üst düzeye geçmek isterseniz Jamo, Dali gibi markalar alabilirsiniz. Şuan kendim Jamo hoparlör kullanıyorum.
Pıoneer S-HM 50 Hoparlör 174,90 TL GelalAVM'den Sanalpazar.com'da