Logitech Z-506 nasıl?

Exotic

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bass'lı müziklere bayılıyorum. Hep Bass boosted müzikler dinliyorum, ama elimdeki kulaklık beni tatmin etmiyor. Kulaklık alacağıma hoparlor almak istiyorum. Uygun fiyata bişey onerir misiniz? 300'ü geçmesin arkadaşlar. :)

Logitech Z-506 5+1 75W Rms Surround 3D Speaker - Vatan Bilgisayar

Ben bunu beğendim iyi mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulağını sağır edecek kadar yüksek düzeyde sesi temiz bir biçimde veremez elbette ancak bir evi gümbürdetebilir.
Ki zaten gündelik ev kullanımı için üretilmiş bir sistem. Logitech X-530 seviyesinde bir ses sistemi.

Bu fiyata üzmez, farklı alternatifler elbette var. Ben kullandığım için biliyorum, isteklerini karşılayacaktır.

Logitech kim ses kim... Klavye değil ki ses konusu.

Bütçe sıkıntın yoksa Hi-Fi sistem kurabilirsin. Bass seviyorsan iki tane raf tipi hoparlör yetecektir kuleye gerek yok, bir tane aktif subwoofer çıkışlı stereo amfi ve aktif subwoofer alabilirsin. Diğer seçenek aktif subwoofer yerine pasif subwoofer çıkışlı amfi ile pasif subwoofer kullanabilirsin. Pasif subwoofer birazdaha ucuz olur. Aklına yatarsa marka ve fiyatları hakkında yardımcı olurum.

Komşularınla iyi eğlenceler...

Olabilir tabi, içeride tırcı havası olsun istiyorum. Bilgisayarı koyduğum oda sadece bir tek kişilik koltuk ve bir bilgisayar alabiliyor. O yüzden odayı gümbürdetmek istiyorum :D

Olabilir tabi, içeride tırcı havası olsun istiyorum. Bilgisayarı koyduğum oda sadece bir tek kişilik koltuk ve bir bilgisayar alabiliyor. O yüzden odayı gümbürdetmek istiyorum :D
Küçük odalardada çok fazla büyük hoparlör akustik nedenlerle fazla sağlıklı olmaz.
İlk önce AV-R almanız gerek benim tavsiyem Japon malı Yamaha, Pionner yada Sony'den yana olacaktır. Bunlar sinema amfilerinde gayet başarılı markalar. Optik girişi ile bilgisayara bağlarsanız gerçek 5.1 ses alırsınız. Stereo kullanmak için 3.5mm to RCA kablosu ile bilgisayar ses kartına bağlayabilirsiniz. Benim tavsiye ettiğim amfi fiyatına göre yetecek bir amfidir... İkinci El daha ucuzada araştırıp bulabilirsiniz AV-R (Stereo yerine AV-R yani sinema amfisi önerme sebebimde ileride oyunlar için surround sistem kurma imkanın olur)

PIONEER VSX-322 K AMPHI/RECEIVER - Teknosa

İkinci olarak subwoofer seçiminde, Yamahanın bu modelini öneririm yada Pure Acoustics. Diğer ilanlardan bütçenize uygun markalara bakabilirsiniz.

YAMAHA YST SW 012 SUBWOFEER ÜRÜNLER FATURALI GARANTİLİ - sıfır Yamaha Subwoofer (Ev Tipi) hoparlör fiyatları sahibinden.com'da - 220679772

Pure Acoustics SLW 10 Subwoofer - ikinci el Pure Acoustics Subwoofer (Ev Tipi) hoparlör fiyatları sahibinden.com'da - 220626484

Geriye kaldı ki iki tane raf tipi hoparlör. Giriş seviyesi bir hi-fi sistemde bu Pioneer hoparlör takımını kullanabilirsiniz. Fiyatına göre temiz ve tiz ve mid ayrımı güzel olan bir hoparlördür. Bass konusunda iyi değil fakat sizin zaten subwooferınız olacağından gerekte yok. İleride üst düzeye geçmek isterseniz Jamo, Dali gibi markalar alabilirsiniz. Şuan kendim Jamo hoparlör kullanıyorum.

Pıoneer S-HM 50 Hoparlör 174,90 TL GelalAVM'den Sanalpazar.com'da

Küçük odalardada çok fazla büyük hoparlör akustik nedenlerle fazla sağlıklı olmaz.
İlk önce AV-R almanız gerek benim tavsiyem Japon malı Yamaha, Pionner yada Sony'den yana olacaktır. Bunlar sinema amfilerinde gayet başarılı markalar. Optik girişi ile bilgisayara bağlarsanız gerçek 5.1 ses alırsınız. Stereo kullanmak için 3.5mm to RCA kablosu ile bilgisayar ses kartına bağlayabilirsiniz. Benim tavsiye ettiğim amfi fiyatına göre yetecek bir amfidir... İkinci El daha ucuzada araştırıp bulabilirsiniz AV-R (Stereo yerine AV-R yani sinema amfisi önerme sebebimde ileride oyunlar için surround sistem kurma imkanın olur)

PIONEER VSX-322 K AMPHI/RECEIVER - Teknosa

İkinci olarak subwoofer seçiminde, Yamahanın bu modelini öneririm yada Pure Acoustics. Diğer ilanlardan bütçenize uygun markalara bakabilirsiniz.

YAMAHA YST SW 012 SUBWOFEER ÜRÜNLER FATURALI GARANTİLİ - sıfır Yamaha Subwoofer (Ev Tipi) hoparlör fiyatları sahibinden.com'da - 220679772

Pure Acoustics SLW 10 Subwoofer - ikinci el Pure Acoustics Subwoofer (Ev Tipi) hoparlör fiyatları sahibinden.com'da - 220626484

Geriye kaldı ki iki tane raf tipi hoparlör. Giriş seviyesi bir hi-fi sistemde bu Pioneer hoparlör takımını kullanabilirsiniz. Fiyatına göre temiz ve tiz ve mid ayrımı güzel olan bir hoparlördür. Bass konusunda iyi değil fakat sizin zaten subwooferınız olacağından gerekte yok. İleride üst düzeye geçmek isterseniz Jamo, Dali gibi markalar alabilirsiniz. Şuan kendim Jamo hoparlör kullanıyorum.

Pıoneer S-HM 50 Hoparlör 174,90 TL GelalAVM'den Sanalpazar.com'da
Teşekkürler yakından ilgilendiğiniz için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı