Logitech Z213 2+1 ses sisteminde neden subwoofer var?

kadirbga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu ses sisteminden alacağım ama daha önce böyle bir şey kullanmadım. Ben sadece ufak hoparlörler masada dursun istiyorum. O büyük şey ne işe yarıyor? Yani o olmazsa olmuyor mu? Niye var o kutu?

Arkadaşlar, bu ses sisteminden alacağım ama daha önce böyle bir şey kullanmadım. Ben sadece ufak hoparlörler masada dursun istiyorum. O büyük şey ne işe yarıyor? Yani o olmazsa olmuyor mu? Niye var o kutu?
Pişman olmazsın. Müzik falan dinlerken, o kutu dediğin subwoofer, bas sayesinde tok bir ses almanı sağlar. Hoparlörleri yine masana koy. Kutuyu da masa altına ya da yere koy güzel olur.

Aslında tek amacı bas değil, yanlış anlaşılmasın. Düşük frekanslı birçok ses için gerekli. Diğerleri iyi çıkaramadığından veya hiç çıkaramadığından gerekli.
Evet, öyle tabii ama arkadaş pek anlamadığı için, detaya girmek istemedim. Yani kafası karışmasın diye. Ben de X540 kullanıcısıyım yıllardır.

Evet, öyle tabii ama arkadaş pek anlamadığı için, detaya girmek istemedim. Yani kafası karışmasın diye.
Kesinlikle. Frekans işi biraz detaya kaçıyor ama en azından bas gibi diyebiliriz. :)

Subwoofer konumlandırmasını iyi yapmanızı tavsiye ederim. Küçük kutu deyip bir yere fırlatınca güzel sonuçlar elde edilemiyor. @kadirbga

X530 15 yıllık 2005 model.
X540 :) Evet 9-10 yıl önce almıştım. Hala canavar gibi.
Kesinlikle. Frekans işi biraz detaya kaçıyor ama en azından bas gibi diyebiliriz. :)

Subwoofer konumlandırmasını iyi yapmanızı tavsiye ederim. Küçük kutu deyip bir yere fırlatınca güzel sonuçlar elde edilemiyor. @kadirbga
Aynen. Benim X540 modelinde subwoofer yanda veya üzerinde değil, altında kalıyor. O yüzden yere koyuyorum ve çok güçlü yayıyor bas oranını orta seviyede kullanmama rağmen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı