Logitech Z213 Alınır mı?

Dostum bende Z2300 var hayatım da 2+1 böyle bir ses görmedim beğenmeyen çıkarsa bedava veririm ikinci el almıştım 450'ye ve verdiğin paraya değer 200-300 sistemler artık iyi değil sen beni dinle bence direk ikinci el Z2300 al kafan en az 3-4 sene rahat eder zaten THX sertifikalı bir sistem al sen bana dua ediyeceksin

Ben de kabin yok, bu attığınız ürünü alsam çok kaybım olur mu? Ses kalitesi nasıl?
@emrecantznlp 2. El düşünmüyorum. Ayrıca böyle büyük değil ufak yani kompakt bir tasarımı olmalı. Masamda yer yok.

Dostum elindekinden bende vardı 4 sene önce iyi bir ses deneyimi yok tizleri iyi değil basıda iyi değil boşa para verir kullandım çünkü.

O zaman dostum bunu alabilirsin hem iyi bir marka hem de ortalama işini görür indirim de al direk şu an var zaten https://www.hepsiburada.com/logitech-z313-2-1-25w-speaker-980-000413-p-HBV0000065TJB.

Müzik için değilde film için veya normal kullanım için alıcaksan 2 li pirhana bile işini görür 20 TL

Z506 önerirdim 2. El ama masada yerin yokmuş arkadaşın önerdiği gibi S210 almanı oneririm. 2 aylık kullanma fırsatım oldu iş görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…