Logitech Z213 Alınır mı?

Arkadaşlar ViewSonic XG2405 monitörüm var hoparlörü özellikle filmlerde yetmiyor. Konuşma seslerini cips falan yersem duyamıyorum. 200-300 TL aralığında bulabildiğim bildiğim markalardan bir tek bu ürün vardı.

Sizce alınır mı? Başka bir tavsiyeniz var mı?

Ürün linki: LOGITECH Z213 14 W 2.1 Ses Sistemi

Dostum bende Z2300 var hayatım da 2+1 böyle bir ses görmedim beğenmeyen çıkarsa bedava veririm ikinci el almıştım 450'ye ve verdiğin paraya değer 200-300 sistemler artık iyi değil sen beni dinle bence direk ikinci el Z2300 al kafan en az 3-4 sene rahat eder zaten THX sertifikalı bir sistem al sen bana dua ediyeceksin :)

2 tane bundan 1 tane de kabin var bass için balkondayken zemin kattan 6.kata sesi ulaştırabiliyorum sadece bu ikisi bile senin işini rahat görecektir.

2 tane bundan 1 tane de kabin var bass için balkondayken zemin kattan 6.kata sesi ulaştırabiliyorum sadece bu ikisi bile senin işini rahat görecektir.
Ben de kabin yok, bu attığınız ürünü alsam çok kaybım olur mu? Ses kalitesi nasıl?
@emrecantznlp 2. El düşünmüyorum. Ayrıca böyle büyük değil ufak yani kompakt bir tasarımı olmalı. Masamda yer yok.

2 Tane bundan 1 tane de kabin var bass için balkondayken zemin kattan 6.kata sesi ulaştırabiliyorum sadece bu ikisi bile senin işini rahat görecektir.

Dostum elindekinden bende vardı 4 sene önce iyi bir ses deneyimi yok tizleri iyi değil basıda iyi değil boşa para verir kullandım çünkü.
Ben de kabin yok, bu attığınız ürünü alsam çok kaybım olur mu? Ses kalitesi nasıl?
@emrecantznlp 2. el düşünmüyorum. Ayrıca böyle büyük değil ufak yani kompakt bir tasarımı olmalı. Masamda yer yok.

O zaman dostum bunu alabilirsin hem iyi bir marka hem de ortalama işini görür indirim de al direk şu an var zaten https://www.hepsiburada.com/logitech-z313-2-1-25w-speaker-980-000413-p-HBV0000065TJB.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı