Logitech Z213 Bass Sorunu

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Logitech Z213 ses sistemine sahibim. Ses sistemnine çok yüklenmiştim ve bass cızırdamaya başlamıştı. Bugün de ekolayzer ayarlarıyla oynadım. Bass gayet normal çalışırken bir anda vurmayı kesti. Bozuldu mu yoksa geçici bir sıkıntı mı, nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zay%C4%B1flamak-%C4%B0%C3%A7in-S%C4%B1cak-Su-Mu-So%C4%9Fuk-Su-Mu.jpg

Woofer kısmının fotoğrafını atın.

Siz Woofer kısmının neresi olduğunu tarif edin, ben de bir bardak soğuk su içmeye gidiyim :(

Edit: Bas vurmaya başladı ancak çok cızırdıyor. Sanırım yine vurmayı kesecek, ve ömrünün sonuna gözlerimin önünde yavaş yavaş geliyor. :cry: Yine de Woofer fotoğrafını atayım mı?
Bu arada ses biraz kısık olduğunda da vurmayı kesiyor bazen :(

Zay%C4%B1flamak-%C4%B0%C3%A7in-S%C4%B1cak-Su-Mu-So%C4%9Fuk-Su-Mu.jpg

Woofer kısmının fotoğrafını atın.
Bendede aynı sorun var.Woofer da yırtık yok ama hani şişe içine göçer ya biraz öyle olmuş.Ne yapabilirim.Elektrik öğrencisiyim garantide analmıyıcaklarsa içini açmalımıyım yoksa anlarlarmı ?Devredeki tüm parçaları tanıyorum , buna benzer sayısız devre yapmışlığım var.Sadece garantiden korkuyorum.Garanti bozulurmu ?

elektrik süpürgesiyle çektiriyim düzelir ozaman
düzelirmi ?
hapörleri ters çevirince çalışıyor sağ yada sola yatırınca çalışıyor ama sonrmal dik konuma getirince bass gidiyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı