Logitech Z313 2+1 hoparlör körükleri nasıl değiştirilir?

harajukubarbie

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2017
Mesajlar
983
Çözümler
2
Logitech Z313 2+1 hoparlörümün körükleri yırtıldı ve maalesef ki yaşadığım yerde bu tür şeyleri tamir eden yer bulamadım. İnternetten körük satın alıp ben tamir edebilir miyim?
 
Yırtılan kısımları resim olarak atabilir misiniz?
 
Aynı soruyu ben de sormuştum ancak cevap yazan olmadı. :) Bende de Z506 var, subwoofer körüğü yırtıldı neredeyse 8 yıl kullanım sonucunda. Neyse ki Ankara'da yapan bir yer buldum, götüreceğim. Videolar var aslında çok zor görünmüyor yenisi ile değiştirmek ama bu konularda kendime güvenemediğim için işin ustasına yaptıracağım.
 
Yırtılan kısımları resim olarak atabilir misiniz?
Ses sistemleri konularına genelde cevap gelmiyor. Cevap gelmediğini düşündüğüm için geç baktım kusura bakmayın.
Önceden her konuya cevap gelirdi şimdi ne oldu anlamadım?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20211014_215135.jpg
    IMG_20211014_215135.jpg
    190,2 KB · Görüntüleme: 81
Körük olarak değil de içindeki hoparlör değişebilir. Uygun değerde bir hoparlör takılabilir. Bunları satan elektronikçiler de var.
 
Yukarıda da belirttiğim gibi ben direkt bu işi yapan bir elektronikçiye gittim. Arkadaşın elinden geliyorsa internette kendi hoparlörüne uygun boyutta olan körük bulabilir. 15-20 TL civarı idi en son baktığımda.
Tamirciye gitmek daha iyi olur. İnternet üzerinden gelen uymazsa sıkıntı olur. Tamirci sadece körüğü mü söktü yoksa içindeki küçük hoparlörü komple mi değiştirdi? Bizim için güzel referans olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı