Kullandığım hoparlörler artık ömrünü doldurdu galiba (Dandik olduğunu bildiğimiz bir marka ve 2 sene dayanmadı) ve artık daha iyi bir ses sistemine geçmek istiyorum.
Biraz araştırarak benim için 2+1 bir sistemin benim için ideal olduğunu öğrendim. Logitech Z333 bana iyi geldi. Üst modeli Z533'ün tipinden nefret ettim ve aradaki fiyat farkına değen bir özellik olmadığını düşündüm. Sizce Z333 uygun mudur?
Bazı forumlarda Z333’te cızırtı sorunu olduğunu okudum. Ben de alacaktım ama tereddütte kaldım. Alternatif olarak Z313 önerdiler çünkü zaten oyun ve gündelik hayat olarak kullanacağım için yeterli olacağını söylediler. Z533’e o parayı vermek istemiyorum açıkçası ben.
Bazı forumlarda Z333’te cızırtı sorunu olduğunu okudum. Ben de alacaktım ama tereddütte kaldım. Alternatif olarak Z313 önerdiler çünkü zaten oyun ve gündelik hayat olarak kullanacağım için yeterli olacağını söylediler. Z533’e o parayı vermek istemiyorum açıkçası ben.
Biraz bakınca bu sorunların, hoparlör uyku moduna geçtiğinde başladığını gördüm. Bunu kökten çözenler de var. Sistem 30 dakika kullanılmadığında uykuya geçiyormuş. Ben hoparlörleri neredeyse aralıksız kullanacağımdan çok dert etmeyeceğim galiba.
Biraz bakınca bu sorunların, hoparlör uyku moduna geçtiğinde başladığını gördüm. Bunu kökten çözenler de var. Sistem 30 dakika kullanılmadığında uykuya geçiyormuş. Ben hoparlörleri neredeyse aralıksız kullanacağımdan çok dert etmeyeceğim galiba.
Logitech Z537 herhangi bir sorun yok ben 11 aydır bilgisayar için kullanıyorum asla cızırtı duymadım cihaz 15 dakika kullanılmadığı zaman (standby mode) uyku moduna geçer tekrar bir ses veya video açtığınız zaman hemen uykudan uyanır ses vermeye başlar. cıhazda dahili bluetooth var isterseniz cep tel veya tabletten de müzik çaldırabilirsiniz. emin olun ben beğenmeseydim çoktan 2.el satmıştım veya birine hediye etmiştim çünkü ben kaliteli ses hastasıyım. aynı zamanda aşağıdaki ses sistemini kullanıyorum ispat isterseniz fotoğraf ekleyebilirim.